tuinontwerp friesland header

Unieke designs voor ieders tuin

Tuinontwerp Friesland

BURO Buiten is uw partner voor exclusief tuinontwerp in Friesland. Van een architectonisch en uitvoerbaar design tot de realisatie van uw unieke droomtuin, bij ons bent u aan het juiste adres. Meer weten? Neem contact met ons op voor uw tuinontwerp in Friesland.

Contact opnemen
×

Van tuinontwerp tot realisatie

Totaalconcept voor bijzondere buitenruimtes

Tuinarchitectuur van BURO Buiten Friesland

Tuinarchitectuur

Onze tuinarchitect bekijkt welke elementen uit uw huidige tuin terug kunnen komen in het tuinontwerp in Friesland. Ook worden nieuwe elementen toegevoegd. Van functionele zitplekken tot planten, bomen, bloemen, verlichting en optioneel een (zwem)vijver.

Tuinontwerp-in-Friesland

Tuinontwerp

Een bijzondere tuin is het perfecte verlengstuk van uw huis. Een plek waar u zich elke dag weer thuis voelt, of dat nu gaat om een compacte stadstuin of een grote en landelijke tuin. Met een op maat tuinontwerp in Friesland ervaart u iedere dag comfort!

Tuinaanleg van BURO Buiten Friesland

Tuinaanleg

Als het tuinontwerp in Friesland tot in de puntjes naar wens is dan nemen wij ook de realisatie voor u uit handen. Zo gaan we voor een prachtige tuin, die uitblinkt in balans en mooie lijnenspellen. U geniet daarna in uw kersverse droomtuin.

Kleurrijke bloemen

Tuinontwerp in Friesland

Bijzonder design voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Informatie over BURO-Buiten in Friesland

Over BURO Buiten

Bij BURO Buiten hebben we door de jaren heen al veel adembenemende tuinen mogen realiseren. Van Drachten, Sneek en Heerenveen tot Harlingen, Wolvega, Joure en andere plaatsen, voor een bijzonder tuinontwerp in Friesland is BURO Buiten uw partner.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw in Friesland

Over Peter Bouw

De oprichter van BURO Buiten is Peter Bouw. Als ware buitenvisionair streeft hij naar gebalanceerde buitenruimtes die opvallen. Tuinen die net even anders dan anders zijn en waar u nooit op uitgekeken raakt. U ontdekt elke dag weer iets nieuws.

Over Peter Bouw

De werkwijze van BURO-Buiten in Friesland

Werkwijze

Graag starten me met een brainstorm, zodat we helder krijgen wat uw wensen zijn op het gebied van tuinontwerp in Friesland. Daarna presenteert de architect een krachtig plan, dat we aanpassen totdat u tevreden bent. Vervolgens gaan we aan de slag met de realisatie.

Werkwijze

De partners van BURO Buiten

Partners

Bij BURO Buiten gaan we samenwerkingen aan, zodat we altijd de beste vakspecialist op de juiste plek zetten. Zo werken we samen met preferred partners die stuk voor stuk kennis hebben op een bepaald gebied. Denk aan hoveniers, stratenleggers en elektriciens.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.