Tuinarchitect Drenthe

Ervaar schoonheid in uw tuin

Tuinarchitect Drenthe

BURO Buiten is uw tuinarchitect in Drenthe. Door de jaren heen hebben we al heel wat mooie tuinprojecten mogen realiseren in deze provincie. Wilt u ook een exclusieve tuin waar u pure schoonheid ervaart? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen
×

Uw droomtuin binnen handbereik

Van ontwerp tot realisatie

Tuinarchitect in Drenthe

Tuinarchitectuur

Onze tuinarchitect in Drenthe komt graag bij u langs voor het samenstellen van uw droomtuin. Creativiteit staat hierbij centraal. We vertalen uw wensen naar een architectonisch plan, zodat uw tuin een verlengstuk wordt van het huis.

Tuinontwerp in Drenthe

Tuinontwerp

Sterke lijnenspellen, focus op natuurschoon en oog voor detail, dat is wat u van BURO Buiten mag verwachten. We kijken ook graag welke elementen we kunnen hergebruiken. We streven naar een tuinontwerp waarmee we uw tuin perfect in balans brengen.

Tuinaanleg Drenthe

Tuinaanleg

Nadat u tot in de puntjes tevreden bent over het design gaan we aan de slag met de realisatie. Zo wordt u volledig ontzorgd. Van het verplanten van bomen tot de aanleg van nieuwe perkjes, verlichting en zelfs zwembaden, bij BURO Buiten regelen we het allemaal.

Kleurrijke bloemen

Tuinarchitect in Drenthe

Tuinontwerpen voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

Van Emmen, Assen en Hoogeveen tot Coevorden, Meppel en Noordenveld, bij BURO Buiten hebben we al heel wat stedelijke tuinen in Drenthe omgetoverd tot architectonische hoogstandjes. Ook wanneer u in een kleiner dorpje woont en een landelijke tuin heeft kunt u bij ons terecht. Elke tuin is uniek, en dat ziet u terug in onze tuinontwerpen op maat.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

De oprichter van BURO Buiten is Peter Bouw. Hij is een ware buitenvisionair en heeft al meer dan eens zijn ontwerpen op tv laten zien. Exclusieve tuinarchitectuur, waar menig mensen bij wegdromen.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

Graag komen we bij u langs om uw wensen te inventariseren. Tevens kijken we welke elementen in uw tuin we kunnen behouden. Daarna stelt onze tuinarchitect in Drenthe een concreet en exclusief plan op, waarna we overgaan tot de realisatie.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

Bij BURO Buiten staat kwaliteit voorop. Daarom werken we samen met preferred partners, die ieder hun eigen specialisme hebben. Van stratenleggers tot hoveniers en elektriciens, we gaan voor de hoogste maatstaven voor uw unieke tuin in Drenthe.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.