beregening-zeist

Voor een levendige en gezonde tuin

Beregening Zeist

BURO Buiten is uw specialist in beregening in Zeist. Voor professionele beregeningssystemen bent u bij ons aan het juiste adres. Deze systemen stemmen we volledig af op de kenmerken van uw tuin en uw persoonlijke voorkeuren. Zo zorgen we het hele jaar door voor een prachtige en gezonde tuin.

Contact opnemen
×

Complete service voor beregeningsinstallaties

Een weelderige en gezonde tuin, elk seizoen

Tuinberegening-zeist

Tuinberegening

BURO Buiten installeert beregeningssystemen die uw tuin het hele jaar door groen en gezond houden. Ongeacht de grootte van uw tuin, tuinberegening helpt u om deze in topconditie te houden. 

Tuinontwerp-zeist

Tuinontwerp

Wij komen graag bij u in Zeist voor een persoonlijk tuinontwerp. Uw wensen combineren we met onze deskundigheid in tuindesign. In het ontwerp nemen we ook tuinberegening mee om volledig aan uw wensen te voldoen. 

Beplantingsplan-zeist

Beplantingsplan

Heeft u plannen voor nieuwe beplanting in uw tuin? BURO Buiten helpt u met een harmonieus beplantingsplan. We bepalen waar welke planten het beste geplant of gezaaid kunnen worden.

Zeist-Tuinberegening

BURO-Buiten-zeist

Over BURO Buiten

BURO Buiten is uw veelzijdige partner voor tuinontwerp. Van gezellige zitjes tot prachtige landschappen, buitenverlichting in Amsterdam is ook een van onze kerncompetenties.

Over BURO Buiten

over-peter-bouw-zeist

Over Peter Bouw

U heeft wellicht al kennisgemaakt met de ontwerpen van BURO Buiten op televisie. Oprichter Peter Bouw, een echte expert op het gebied van buitenruimtes, begrijpt hoe goed ontworpen buitenverlichting bijdraagt aan comfort en esthetiek.

Over Peter Bouw

werkwijze-zeist

Werkwijze

We bezoeken u graag om een op maat gemaakt lichtontwerp te bespreken. Zo zorgen we ervoor dat de buitenverlichting in Amsterdam volledig voldoet aan uw wensen. We overwegen het hergebruik van bestaande lichtbronnen en voegen indien nodig nieuwe elementen toe.

Werkwijze

partners-zeist

Partners

Bij BURO Buiten werken we samen met geselecteerde partners. Onze tuinarchitecten zorgen voor een gedetailleerd lichtontwerp, terwijl onze ervaren elektriciens de uitvoering verzorgen. Zo garanderen we topkwaliteit in elk aspect van uw buitenverlichting in Amsterdam.

Partners

Vraag een offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Ervaar-de-natuur-zeist

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.