tuinaanleg assen buro buiten

Van de allereerste ontwerpen tot de realisatie van uw tuin in Assen

Tuinaanleg Assen

Buro Buiten is uw toonaangevende expert voor tuinaanleg in Assen. We zijn uitgerust om elk project, groot of klein, aan te pakken met een tuinontwerp dat compleet aansluit bij uw behoeften. Onze combinatie van uw wensen en onze expertise zorgt ervoor dat we de perfecte tuin voor u realiseren. Bent u benieuwd naar onze aanpak? Neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak!

Contact opnemen
×

Complete tuinaanlegservice

Wij beheren elke fase van de tuinaanleg, volledig op maat gemaakt voor u.

tuinaanleggen in assen

Tuinontwerp

Bij Buro Buiten hebben we een passie voor het ontwerpen van tuinen die perfect aansluiten op uw wensen. Na het bepalen van uw specifieke wensen, zetten we onze expertise in om uw ideale tuin te ontwerpen. Of u nu een Zuid-Europese ambiance of een klassiek landelijke stijl wilt, wij kunnen elke gewenste uitstraling realiseren.

aanleg nieuwe tuin assen

Tuinaanleg

Zodra het ontwerp compleet is, starten we met de aanleg van uw tuin. Het ontwerp wordt volledig aangepast aan uw unieke wensen. Gedurende het hele proces onderhouden we nauw contact met u, terwijl onze geselecteerde partners ervoor zorgen dat alle elementen van het ontwerp nauwkeurig worden gerealiseerd.

verlichting tuin aanleg assen

Lichtplan

Buro Buiten biedt ook verlichtingsplannen aan. Samen met u en onze partners selecteren we de juiste lichten en lichtbronnen voor uw tuin. Onze lichtplannen zijn ontworpen om alle belangrijke aspecten van uw tuin te belichten, zoals paden en speciale elementen, zodat u ook in de avonduren optimaal van uw tuin kunt genieten.

tuinaanleg buro buiten assen

Tuinaanleg in Assen

Onze methodes zijn gebaseerd op diepgaande ervaring en expertise.

aanleggen-tuin-assen

Over BURO Buiten

Kwaliteit, innovatie en persoonlijke aandacht vormen de basis van onze aanpak bij Buro Buiten. Elk project, groot of klein, krijgt een persoonlijke behandeling. Hierbij komen uw persoonlijke wensen en onze expertise samen om de tuin van uw dromen te creëren.
Ontdek meer over Buro Buiten

over Peter Bouw tuinaanleg assen

Over Peter Bouw

Peter Bouw, oprichter van Buro Buiten, is bekend om zijn innovatieve benadering van tuinontwerp die functionaliteit en schoonheid combineert. Zijn projecten worden vaak getoond op televisie. Hiermee verbetert hij de leefomgevingen van zijn klanten.
Maak kennis met Peter Bouw

werkwijze van tuin aanleg assen

Onze werkwijze

Persoonlijk contact is belangrijk voor ons bij Buro Buiten. Wij komen graag bij u langs in Assen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden van uw tuin te onderzoeken. Dit stelt ons in staat om een tuinontwerp te maken dat perfect past bij uw voorkeuren en de unieke kenmerken van uw locatie.
Leer onze aanpak kennen

Partners voor tuinaanleg in assen

Partners

Samenwerking is cruciaal bij Buro Buiten. Voor de tuinaanleg in Assen werken we samen met een team van bekwame professionals. Samen met onze architecten en tuinspecialisten streven we naar een tuinproject dat niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze ook overtreft, met duurzaamheid en perfectie als uitgangspunten.
Ontmoet onze partners

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Ervaar de natuur assen

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Tuinaanleg assen grind

Bijzonder design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bijzonder Design en Comfort assen

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.