Daktuin-amsterdam

Unieke buitenbeleving op uw Amsterdamse dakterras

Daktuin Amsterdam

BURO Buiten is uw expert in daktuinen in Amsterdam. Of uw dak nu klein of groot is, wij creëren maatwerk ontwerpen die uw buitenruimte transformeren. Ontdek de mogelijkheden van een daktuin in Amsterdam door contact met ons op te nemen.

Contact opnemen
×

Complete service voor daktuinontwerp en realisatie

Geniet het hele jaar van uw dakterras

daktuin-ontwerp-amsterdam

Tuinontwerp

BURO Buiten is gespecialiseerd in tuinontwerp, ongeacht de grootte van uw ruimte. Wij brengen uw wensen samen met onze deskundigheid. Ontdek de opties en laat uw droomtuin realiseren.

daktuin-hoofdstad

Daktuin

BURO Buiten is ervaren in het ontwerpen van daktuinen. Heeft u bijvoorbeeld een appartement in de hoofdstad met een dakterras dat aandacht nodig heeft? Wij helpen u graag met het ontwerp en de realisatie van uw nieuwe daktuin.

groene-gevels-amsterdam

Groene gevels

Verticale tuinen zijn steeds populairder. Groene gevels geven niet alleen een mooie uitstraling, maar zorgen ook voor verkoeling. Ze zijn zowel mooi als functioneel. Laat nu uw groene gevel ontwerpen!

daktuinen-amsterdam

Over-Buro-Buiten-Amsterdam-daktuinen

Over BURO Buiten

BURO Buiten is uw veelzijdige partner voor tuinontwerp. Van gezellige zitjes tot prachtige landschappen, buitenverlichting in Amsterdam is ook een van onze kerncompetenties.

Over BURO Buiten

Over-Peter-Bouw-Amsterdam-daktuinen

Over Peter Bouw

U heeft wellicht al kennisgemaakt met de ontwerpen van BURO Buiten op televisie. Oprichter Peter Bouw, een echte expert op het gebied van buitenruimtes, begrijpt hoe goed ontworpen buitenverlichting bijdraagt aan comfort en esthetiek.

Over Peter Bouw

Werkwijze-Buro-Buiten-Amsterdam-daktuinen

Werkwijze

We bezoeken u graag om een op maat gemaakt lichtontwerp te bespreken. Zo zorgen we ervoor dat de buitenverlichting in Amsterdam volledig voldoet aan uw wensen. We overwegen het hergebruik van bestaande lichtbronnen en voegen indien nodig nieuwe elementen toe.

Werkwijze

Partner-Buro-Buiten-Amsterdam-daktuinen

Partners

Bij BURO Buiten werken we samen met geselecteerde partners. Onze tuinarchitecten zorgen voor een gedetailleerd lichtontwerp, terwijl onze ervaren elektriciens de uitvoering verzorgen. Zo garanderen we topkwaliteit in elk aspect van uw buitenverlichting in Amsterdam.

Partners

Vraag een offerte aan

Daktuin in Amsterdam

Exclusieve daktuinen voor particulieren en professionals in stadsontwikkeling en landschapsarchitectuur

Daktuin-in-Amsterdam

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.