Tuinontwerpen van BURO Buiten

Exclusiviteit in uw tuinontwerp

Tuinontwerp Assen

BURO Buiten is uw partner voor tuinontwerp in Assen. We combineren uw wensen met onze heldere visie, om tot een exclusief design voor uw tuin te komen. Ook nemen we de realisatie uit handen. Neem contact met ons op voor uw tuinontwerp.

Contact opnemen
×

Totaalconcept voor grote en kleine tuinen

Focus op bijzondere lijnenspellen

Tuinarchitectuur van BURO Buiten

Tuinarchitectuur

Zowel kleine stadstuinen als grote villatuinen toveren we graag om tot uw droomtuin. Bloemen, planten, een vijver of zelfs wellness in eigen tuin? Onze tuinarchitect zorgt voor een uitvoerbaar en architectonisch plan, met oog voor het grote geheel en details.

Tuinontwerp van BURO Buiten

Tuinontwerp

We gaan voor een tuinontwerp in Assen waarbij uw buitenruimte naadloos aansluit op uw binnenruimte. Dit door het creëren van krachtige lijnenspellen. Waar mogelijk hergebruiken we elementen uit uw tuin. Ook voegen we nieuwe tuinelementen toe.

Tuinaanleg van BURO Buiten

Tuinaanleg

Uw tuinontwerp in Assen blijft niet bij een concept. Na het finetunen van het design gaan we over tot het uitwerken van het plan. Volledige ontzorging, zodat uw droomtuin werkelijkheid wordt. Binnen een mum van tijd geniet u in uw kersverse buitenruimte. 

Kleurrijke bloemen

Tuinontwerp in Assen

Uniek design voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Informatie over BURO Buiten

Over BURO Buiten

Bij BURO Buiten weten we hoe een comfortabele tuin bijdraagt aan geluk. Een plek waar u volledig tot rust komt. Bij ieder tuinontwerp vertalen we uw wensen naar een architectonisch plan, zodat ieder element in uw buitenruimte volledig tot zijn recht komt.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw

Over Peter Bouw

De oprichter van BURO Buiten is buitenvisionair Peter Bouw. Door de jaren heen heeft hij al heel wat prachtige tuinen mogen realiseren en mogelijk heeft u zijn ontwerpen al eens op televisie voorbij zien komen.

Over Peter Bouw

Werkwijze van BURO Buiten

Werkwijze

We starten met een brainstorm om uw wensen helder te krijgen. Dit combineren we met onze kennis en visie om tot een uitvoerbaar plan op maat te komen. Nadat u tot in de puntjes tevreden bent gaan we over tot uitwerking van het concept.

Werkwijze

Partners van BURO Buiten

Partners

 

Bij BURO Buiten werken we al jaren samen met preferred partners. Hierdoor garanderen we altijd de beste vakspecialist op de juiste plek. Van ervaren tegelleggers tot elektriciens en hoveniers, wij streven naar de hoogste kwaliteit.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.