irrigatiesysteem aanleggen voor een groene tuin

Optimale besproeiing voor iedere tuin

Sproeisysteem tuin aanleggen

Zoekt u een efficiënte manier om uw tuin te besproeien? Overweeg dan een sproeisysteem in uw tuin aan te leggen. Met een sproeisysteem hoeft u nooit meer zelf met de gieter in de weer en zorgt u er ook voor dat uw planten en bloemen altijd voldoende water krijgen. Ontdek hieronder hoe wij u kunnen helpen bij het aanleggen van een sproeisysteem voor uw tuin.

Contact opnemen
×

Alle seizoenen een mooie en groene tuin met BURO Buiten

Van ontwerp tot realisatie

Tuinberegening BURO Buiten

TUINBEREGENING

Bij BURO Buiten vinden we het belangrijk dat u uw tuin het hele jaar door kan laten stralen, ook in de zomer! Het is daarom belangrijk om uw tuin de aandacht te geven die het verdient. Ontdek hoe wij uw tuin perfect kunnen laten beregenen. Van slimme irrigatiesystemen tot handige sproeiers.

De tuinarchitectuur van BURO Buiten

TUINARCHITECTUUR

Tuinarchitectuur verbindt buiten met binnen. Een samenspel van natuur en design, een versmelting van interieur en exterieur tot een sfeervol geheel waarin u zich comfortabel voelt en waarin u de broodnodige rust en ruimte kunt ervaren. Iedere dag opnieuw, want van de natuur genieten begint thuis.

Beplantingsplan BURO Buiten

BEPLANTINGSPLAN

BURO Buiten legt in een beplantingsplan vast welke planten op welke plek in uw tuin worden geplant of gezaaid. Een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp of op zichzelf geschikt voor het vervangen van verouderde beplanting. Laat BURO Buiten nu een harmonieus geheel creëren.

een groene en gezonde tuin

Ga voor groen met een sproeisysteem

Thuis genieten van de natuur

Gezonde tuin BURO Buiten

Een gezonde tuin

Een sproeisysteem in uw tuin is niet alleen handig om tijd en water te besparen, maar het zorgt er ook voor dat uw tuin groen en gezond blijft. Met een sproeisysteem krijgen de planten namelijk op regelmatige basis de benodigde hoeveelheid water, waardoor ze beter kunnen groeien en bloeien.

Over BURO Buiten

Systeem aanleggen BURO Buiten

Sproeisysteem aanleggen

Het aanleggen van een sproeisysteem in uw tuin kan op verschillende manieren worden gedaan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een automatisch systeem dat is aangesloten op uw waterleiding, maar ook voor een handmatig systeem met een tuinslang.

Bekijk werkwijze

Systeem op maat BURO Buiten

Sproeisysteem op maat

Heeft u specifieke wensen voor een sproeisysteem in uw tuin? Geen probleem, wij kunnen een sproeisysteem op maat ontwerpen. Of u nu een grote tuin heeft met verschillende zones of juist een kleine stadstuin, wij vinden altijd een oplossing die past bij uw tuin en uw wensen.

Tuin ontwerpen

Offerte aanvragen BURO Buiten

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie over het aanleggen van een sproeisysteem tuin of wilt u graag een offerte aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en staan altijd voor u klaar met persoonlijk advies en professionele begeleiding.

Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan

ERVAAR DE NATUUR

Op een compleet eigen manier

Mooie groene planten

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten in luxe tuin

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Kleurrijke planten

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.