Aanschijnen van de woning

BURO Buiten

Lichtplan tuin

Bij BURO Buiten maken we een lichtplan op maat, voor uw tuin en op uw wensen afgestemd. Om ook ‘s avonds optimaal te kunnen genieten van de tuin is goede verlichting namelijk essentieel. Wij selecteren de juiste lichtbronnen, de juiste lichtopbrengst en weten de mooiste elementen in uw tuin op een juiste manier aan te schijnen. Het lichtplan wordt afgesteld op de ruimtelijkheid en op de sfeer. We lichten bijzondere aspecten in de tuin uit en zorgen ervoor dat de verlichting bijdraagt aan veiligheid.

Intakegesprek aanvragen
×

Benadruk de bijzondere aspecten in uw tuin

Met de juiste lichtbronnen en de juiste lichtopbrengst

Looplijnen uitgelicht met een lichtplan

tuinverlichting veiligheid vergroten

Tuin lichtplan op maat

Bij het maken van een lichtplan zorgen wij ervoor dat de mooiste aspecten uit uw tuin belicht worden. Het lichtplan is ingericht op het versterken van de ruimtelijkheid in de tuin, het benadrukken van de sfeer in de tuin en het creëren van diepte in de tuin. De looplijnen in de tuin worden op een natuurlijke en speelse manier geaccentueerd.

De veiligheid in de tuin staat voorop. In het lichtplan houden we daarom ook rekening met het veilig maken van obstakels in de tuin en de zichtbaarheid van de looplijnen.

Intakegesprek aanvragen

bijzondere aspecten uitlichten

Demo aan huis

Wilt u live ervaren wat tuinverlichting kan toevoegen aan uw tuin? Peter Bouw komt graag bij u langs om een live demo te geven van de mogelijkheden van design verlichting. Hij laat tijdens de demo zien welk effect de juiste verlichting heeft op de ruimtelijkheid en de sfeer in de tuin. Daarnaast kunt u live ervaren hoe sfeervol uw woning ‘s avonds verlicht kan worden en hoe de bijzondere aspecten in uw tuin in het donker tot leven komen.

Wilt u live ervaren wat de juiste verlichting voor uw tuin kan betekenen? Neem contact met ons op!

Intakegesprek aanvragen

smaakvolle verlichting van de oprijlaan

Team van specialisten

Bij BURO Buiten staan gespecialiseerde verlichtingsarchitecten voor uw klaar. De specialisten komen graag langs op uw kavel, maar kunnen ook op afstand werken met, door u geleverd, beeldmateriaal. De verlichtingsarchitecten kijken naar de kwaliteit van de huidige situatie. Vervolgens wordt er een lichtplan samengesteld op basis van uw wensen. De architecten denken graag met u mee en adviseren welke elementen in de tuin benadrukt kunnen worden met design verlichting.

Wilt u een verlichtingsadvies op maat? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Intakegesprek aanvragen

Looplijnen uitgelicht met lichtplan

Techniek

Bij BURO Buiten werken we uitsluitend met de beste duurzame materialen. De design verlichting is bedraad voor optimale werking en kan zowel op zwakstroom als op 220 volt aangesloten worden. We leggen de verschillen graag aan u uit tijdens de demo.

De lampen werken op tijdschakeling en zijn volledig op uw wensen in te richten. De lampen kunnen bijvoorbeeld ingesteld worden op een begin- en eindtijd maar ook automatisch reageren op licht en donker is mogelijk.

Daarnaast kunnen er ook scenes gecreëerd worden waarbij bepaalde lampen altijd branden en anderen alleen tussen bepaalde tijden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van verlichting in uw tuin? Neem contact met ons op!

Intakegesprek aanvragen

Geniet van uw heerlijke tuin

Ook in de avonduren

Lichtplan op maat

Design verlichting & architectuur

Benadrukken de sfeer in uw tuin

Jacuzzi aanschijnen

Een sfeervolle en veilige tuin

Alles in balans

Verlichting in de achtertuin

Vrijblijvend een intakegesprek inplannen?

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.