Tuinarchitect Amersfoort

Unieke lijnenspellen in uw tuin

Tuinarchitect Amersfoort

BURO Buiten is uw tuinarchitect in Amersfoort en omgeving. Hierbij combineren we uw wensen met onze visie en ervaring om tot een prachtig design te komen. Zowel voor knusse stadstuinen als voor luxe villatuinen, neem contact met ons op om uw droomtuin werkelijkheid te maken.

Contact opnemen
×

Exclusieve buitenruimte

Totaalpakket voor ontwerp en realisatie

Tuinarchitect in Amersfoort

Tuinarchitectuur

Met tuinarchitectuur van BURO Buiten gaat u voor een exclusieve tuin in Amersfoort. Een buitenruimte waar u zich thuis voelt, als verlengstuk van uw binnenruimte. We streven naar gebalanceerde lijnenspellen waarbij natuurpracht en comfort perfect gecombineerd worden.

Tuinontwerp in Amersfoort

Tuinontwerp

Onze tuinarchitect in Amersfoort komt graag bij u langs om uw tuin te inventariseren. We kijken welke elementen hergebruikt kunnen worden. Van fijne zitplekken tot verlichting en zelfs zwembaden, we presenteren u graag een haalbaar tuinontwerp dat bij u past.

Tuinaanleg Amersfoort

Tuinaanleg

Nadat het architectonische tuinontwerp perfect bij uw wensen aansluit gaan we over tot de realisatie. Zo wordt het concept omgezet in een tastbare tuin. Een frisse buitenruimte waar u dagelijks weer geniet en waar u zich compleet thuis voelt.

Kleurrijke bloemen

Tuinarchitect in Amersfoort

Tuinontwerpen voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

Door de jaren heen hebben we al heel wat mooie plannen gemaakt en gerealiseerd. Ook uw dromen kunnen werkelijkheid worden met onze tuinarchitectuur in Amersfoort. Ontdek onze creativiteit en ga voor design vanuit een heldere visie.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

Buitenvisionair Peter Bouw is de grondlegger van BURO Buiten. Mogelijk heeft u zijn ontwerpen al eens op televisie voorbij zien komen. Zijn ontwerpen blinken uit in exclusiviteit, waarbij focus ligt op lijnenspellen en bijzondere details.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat u een tuin krijgt die perfect bij u past. Daarom komt onze tuinarchitect in Amersfoort bij u langs om samen te brainstormen. Zo krijgen we een goed beeld van de mogelijkheden en uw wensen, zodat we die kunnen vertalen naar een exclusief design. Ook de uitvoering verzorgen we tot in de puntjes.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

Kwaliteit staat bij BURO Buiten hoog in het vaandel. We zetten daarom in op preferred partners die ieder hun eigen specialiteit hebben. Van een ervaren hovenier tot gespecialiseerde stratenleggers en elektriciens, we hanteren hoge maatstaven en gaan altijd voor het beste resultaat voor uw tuin in Amersfoort.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.