Tuinarchitect Amsterdam

De perfecte tuin met bijzondere lijnenspellen

Tuinarchitect Hilversum

BURO Buiten is uw tuinarchitect in Hilversum en omgeving. Unieke tuinen op basis van uw persoonlijke wensen, wij ontwerpen en realiseren het voor u. Van knusse compacte stadstuinen tot luxe villatuinen, ga voor de tuinarchitectuur waar u zich goed bij voelt.

Contact
×

Totaalpakket

De beste samenhang van comfort, ontwerp en realisatie

Tuinarchitect in Hilversum

Tuinarchitectuur

BURO Buiten maakt graag gebruik van uw visie en zet dat om in een technisch hoogstandje. Een tuin die niet alleen mooi is, maar ook uniek en als belangrijkst comfortabel. De beste balans tussen gemak en natuurschoon. Van eenvoudig ontwerp tot in detail uitgewerkt.

Tuinontwerp in Hilversum

Tuinontwerp

Uw tuin ontwerpen wij aan de hand van de hoogste maatstaven. Een architectonische tuin met een sterk lijnenspel en elementen die naadloos op elkaar aansluiten. Dit is goed voor een perfect geheel van binnen en van buiten. Tuinarchitectuur in Hilversum voor kleine en grote tuinen.

Tuinaanleg Hilversum

Tuinaanleg

Onze tuinarchitect in Hilversum zet de ontwerpen feilloos om naar een échte buitenomgeving. Samen met een gespecialiseerd projectteam brengen wij uw droomtuin tot werkelijkheid. BURO Buiten is uw partner voor ontwerp en realisatie.

Kleurrijke bloemen

Tuinarchitect in Hilversum

Speciale tuinontwerpen voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

BURO Buiten ontwerpt en realiseert buitenruimtes zoals u ze nog niet eerder heeft gezien. Een centrale plek voor balans, schoonheid en rust. Wat uw wensen ook zijn onze tuinarchitect in Hilversum realiseert het. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

Peter Bouw is de grondlegger en de drijfveer achter BURO Buiten. U kunt hem ook wel kennen van tv waar hij u leidt door de gerealiseerde tuinen. Dit kunt u zien in het programma van woonvilla naar droomvilla op het kanaal RTL4. Deze buitenvisionair met een eigen ontwerpbureau en hoveniersbedrijf wordt gelukkig van exclusieve en verrassende tuinarchitectuur. In Hilversum realiseren we uw droomtuin graag voor u, tot in de kleinste details.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

Om een tuin te realiseren begint u met een goed concept. Plan met uw tuinarchitect in Hilversum een afspraak in voor een intakegesprek, brainstorm en omgevingsanalyse.
En van ons ontvangt u uiteraard een transparante kostenraming en een conceptidee. Na de feedbackronde zetten wij het uiteindelijke tuinontwerp neer.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

BURO Buiten werkt met preferred partners samen, en ieder met zijn of haar eigen specialiteit. Zo kunnen wij u garanderen dat uw tuin tot het perfecte plaatje wordt omgetoverd door de beste vakspecialisten. Het projectteam wordt samengesteld aan de hoogste maatstaven.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Op een compleet eigen manier

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Altijd perfect in balans

Mooie groene planten

Bijzonder design met innovatieve technieken

Vernuftig & sexy in één

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.