Tuinarchitect Amsterdam

Perfecte lijnenspellen voor een bijzondere tuin

Tuinarchitect Haarlem

BURO Buiten is uw tuinarchitect in Haarlem en omgeving. We ontwerpen en realiseren unieke tuinen op basis van uw persoonlijke wensen. Van luxe villatuinen tot compacte stadstuinen en unieke dakterrassen, ga voor tuinarchitectuur waar u zich goed bij voelt.

Contact
×

Totaalpakket

Ontwerp en realisatie onder één dak

Tuinarchitectuur Haarlem

Tuinarchitectuur

BURO Buiten zet uw visie graag om in een technische hoogstandje. Een tuin die niet alleen mooi is, maar ook uniek en comfortabel. De beste balans tussen natuurschoon en gemak. Eenvoud tot in detail uitgewerkt. Tuinarchitectuur door onze tuinarchitect in Haarlem die aansprekend is en bij uw stijl past.

Tuinontwerp in Haarlem

Tuinontwerp

Onze tuinarchitect in Haarlem vertaalt de plannen feilloos naar een échte buitenomgeving. In samenwerking met een gespecialiseerd projectteam wordt uw droomtuin werkelijkheid. Zo is BURO Buiten niet alleen uw partner voor ontwerp, maar ook voor realisatie.

Tuinaanleg Haarlem

Tuinaanleg

BURO Buiten vertaalt de plannen op papier feilloos naar een echte buitenomgeving. Samen met een speciaal geselecteerd projectteam brengen we uw droomtuin tot leven. Exact volgens ontwerp. Tot in de allerkleinste details.

Kleurrijke bloemen

Tuinarchitect in Haarlem

Exclusieve tuinontwerpen voor particulieren, planologisch adviseurs en stadsontwikkelaars

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

BURO Buiten realiseert buitenruimtes zoals u ze nog niet eerder heeft gezien. Een centrale plek voor rust, balans en schoonheid. Onze tuinarchitect in Haarlem kan dit voor u realiseren, wat uw wensen en stijl ook zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

Peter Bouw is oprichter van BURO Buiten. Deze buitenvisionair met een eigen hoveniersbedrijf en ontwerpbureau wordt gelukkig van verrassende tuinarchitectuur. In Haarlem realiseren we dat graag voor u, tot in de kleinste details.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

De realisatie van een tuin begint met een goed concept. Plan een afspraak met uw tuinarchitect in Haarlem voor een intakegesprek, brainstorm en omgevingsanalyse. Uiteraard ontvangt u van ons een transparante kostenraming, alsook een conceptidee. Na een feedbackronde zetten we het uiteindelijke tuinontwerp neer.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

BURO Buiten werkt samen met preferred partners, ieder met zijn of haar eigen specialiteit. Zo kunnen we garanderen dat de beste vakspecialisten uw tuin tot het perfecte plaatje omtoveren. Het projectteam wordt samengesteld aan de hoogste maatstaven.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Op een compleet eigen manier

Veranda bij nacht

Natuur & architectuur

Altijd perfect in balans

Tuin met groene beplanting

Bijzonder design met innovatieve technieken

Vernuftig & sexy in één

Gazon met bomen

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.