Daktuinen

Bijzondere lijnenspellen voor unieke tuinen

Tuinontwerp Hilversum

BURO Buiten verzorgt uw exclusieve tuinontwerp in Hilversum. Van prachtige stadstuinen tot landelijke villatuinen en knusse dakterrassen, we gaan voor een stijl die perfect aansluit bij uw wensen. Een tuinontwerp met ideale lijnenspellen, zodat u rust en comfort ervaart in uw buitenruimte.

Contact opnemen
×

Van landelijke tuin tot stadstuin

Ontwerp & realisatie in uw droomstijl

Tuinarchitect in Hilversum

Tuinontwerp

BURO Buiten is specialist op het gebied van tuinontwerp in Hilversum en daarbuiten. Wij streven altijd naar unieke tuinontwerpen die compleet afgestemd zijn op uw persoonlijke wensen en die passen bij uw buitenomgeving. Veel groen, een (zwem)vijver en fijne terrassen, de perfecte balans creëren is ons doel.

Tuinontwerp in Hilversum

Tuinarchitectuur

Bijzondere tuinarchitectuur is onze topprioriteit, waarbij we inspelen op gebalanceerde lijnenspellen, comfort en balans. We gaan door tot in de puntjes, zodat alle details kloppen. We creëren een naadloze verbinding tussen binnen en buiten. BURO Buiten is voor tuinarchitectuur in Hilversum uw partner voor uw droomtuin.

Tuinaanleg Hilversum

Tuinaanleg

Naast het maken van het tuinontwerp in Hilversum gaan we verder dan dat. BURO Buiten zorgt namelijk ook voor de uitvoering van uw project. De tuinaanleg realiseren we met de beste vakspecialisten, zodat een idee een tastbare beleving wordt.

Kleurrijke bloemen

Tuinontwerp in Hilversum

Exclusief design voor stadsontwikkelaars, planologisch adviseurs en particulieren

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

BURO Buiten heeft door de jaren heen al heel wat droomtuinen gerealiseerd. Bij ieder tuinontwerp staat balans en oog voor detail centraal, alsook het vertalen van de wensen van de klant naar een échte tuin waarin u zich thuis voelt, of dat nu gaat om een kleine of grote tuin in Hilversum of ergens anders in Nederland.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

De oprichter van BURO Buiten is Peter Bouw, een ware buitenvisionair. Hij gaat stralen van tuinontwerp waarmee hij de klant kan verrassen. Tuinarchitectuur die verder gaat dan de dromen van de klant. Zodat iedereen dat gelukzalige gevoel van een prachtige tuin kan ervaren zoals hij dat doet.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

We starten met een intakegesprek, brainstormsessie en een inventarisatie van de huidige tuin. Wat kunnen we hergebruiken en welk gevoel zou u graag in uw tuin willen ervaren? Op basis hiervan stellen we een eerste tuinontwerp op, dat we vervolgens samen reviewen en tot in de laatste puntjes bijschaven. Daarna kan de realisatie van het definitieve tuinontwerp in Hilversum beginnen.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

Bij BURO Buiten werken we samen met preferred partners, die ieder specialist zijn in een specifiek vakgebied. Zo kunnen we garanderen dat uw tuinontwerp in Hilversum altijd met grote perfectie uitgevoerd wordt. Iedere vakspecialist op de juiste plek.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.