tuinontwerp amersfoort header

Voor kleine en grote tuinen

Tuinontwerp Amersfoort

BURO Buiten verzorgt uw exclusieve tuinontwerp in Amersfoort. Van functionele buitentuinen tot stadstuinen en dakterrassen, we creëren een stijl die perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen en tuin. Zo kiest u voor sfeervol en functioneel in één.

Contact
×

Van tuinontwerp tot aanleggen

Een sfeer die bij u past

Tuinontwerp in Amersfoort

Tuinontwerp

Uw tuinontwerp in Amersfoort laat u verzorgen door BURO Buiten. We zijn specialist op het gebied van creatieve tuinen die compleet afgestemd zijn op de omgeving en uw persoonlijke wensen. Van veel groen tot een zwemvijver of (dak)terras, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Tuinarchitect in Amersfoort

Tuinarchitectuur

We gaan voor de perfecte balans in uw tuin. Dit door het ontwerpen van architectonische tuinen met een sterk lijnenspel en een juiste combinatie van diverse tuinelementen. Zo voelt u zich comfortabel in uw tuin, wel zo belangrijk. U kunt bij BURO Buiten terecht voor tuinarchitectuur en tuinontwerp in Amersfoort voor zowel compacte stadstuinen als grote villatuinen.

Tuinaanleg Amersfoort

Tuinaanleg

Naast het opstellen van een tuinontwerp in Amersfoort kan BURO Buiten nog veel meer voor u betekenen. We verzorgen namelijk niet alleen de architectuur, maar realiseren ook uw project. Zo wordt uw droomconcept vertaald naar een prachtige tuin waarvan u jarenlang kunt genieten.

Water tussen planten

Tuinontwerp in Amersfoort

Exclusief design voor stadsontwikkelaars, planologisch adviseurs en particulieren

Informatie BURO BUITEN

Over BURO Buiten

BURO Buiten is uw partner voor het ontwerpen en aanleggen van de meest prachtige buitenruimtes. We hebben oog voor detail en vertalen uw wensen naar een échte beleving, of dat nu gaat om een grote of kleine tuin in Amersfoort en omgeving.

Over BURO Buiten

Peter Bouw op TV

Over Peter Bouw

De oprichter van BURO Buiten is Peter Bouw, een echter buitenvisionair. Hij wordt gelukkig van verrassende ontwerpen en architectuur en dit gelukzalig gevoel wil hij ook oproepen bij iedereen die op zoek is naar een partner in tuinontwerp in Amersfoort.

Over Peter Bouw

De werkwijze BURO BUITEN

Werkwijze

Voordat we uw tuin in Amersfoort ontwerpen gaan we altijd eerst een intakegesprek met u aan. We luisteren naar uw wensen en werken op basis daarvan een eerste concept uit, dat we vervolgens graag aan uw voorleggen tijdens een feedbackmoment. Daarna presenteren we u het definitieve ontwerp.

Werkwijze

De partners van

Partners

Bij BURO Buiten werken we samen met preferred partners. Het voordeel is dat ieder specialist is in een bepaald vakgebied, zodat u altijd kiest voor het beste van het beste. Partners worden aangestuurd door uw tuinarchitect in Amersfoort.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Op een compleet eigen manier

Binnekomst met planten

Natuur & architectuur

Altijd perfect in balans

Tuin met jacuzzi

Bijzonder design met innovatieve technieken

Vernuftig & sexy in één

tuinontwerp technieken amersfoort

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.