daktuin-groningen

Een bijzondere ervaring op uw Groningse dakterras

Daktuin Groningen

BURO Buiten is dé expert in het vormgeven van daktuinen in Groningen. Ongeacht de omvang van uw dak, wij bieden maatwerk oplossingen die van uw dakterras een groen paradijs maken. Ontdek de mogelijkheden van een daktuin in Groningen en neem contact op voor advies zonder verplichtingen.

Contact opnemen
×

Voor totaaloplossingen in ontwerp en aanleg van daktuinen

Geniet het hele jaar van uw dakterras

Daktuin-groningen-ontwerpen

Tuinontwerp

Bij BURO Buiten ligt onze expertise in het zorgvuldig ontwerpen van tuinen die perfect passen bij elke unieke ruimte. We nemen de tijd om naar uw ideeën en wensen te luisteren en combineren deze met onze professionele inzichten om samen met u de perfecte buitenruimte te creëren. Ons doel is om een tuin te ontwerpen die niet alleen voldoet aan uw wensen, maar ook een balans tussen functionaliteit en visuele schoonheid biedt.

daktuin-centrum-groningen

Daktuin

Met onze uitgebreide ervaring en passie voor daktuinen staan wij klaar om u te helpen uw ideale dakterras in Groningen te realiseren. Of het nu gaat om een ongebruikt dakterras bij uw appartement of een bestaande buitenruimte die u wilt transformeren, ons team benadert elk project met een frisse blik en een focus op maatwerk. Van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie.

groene-gevels-groningen

Groene gevels

In een tijd waarin stedelijke verdichting toeneemt, bieden verticale tuinen of groene gevels een innovatieve oplossing om de natuur terug te brengen in de stad. Deze gevels zijn niet alleen een lust voor het oog, maar dragen ook bij aan een gezonder stedelijk klimaat door verkoeling te bieden en de luchtkwaliteit te verbeteren.

daktuin-groningen-buro-buiten

Daktuin in Groningen

Onze daktuinen in Groningen zijn uniek en op maat voor zowel particulieren als bedrijven actief in stedelijke ontwikkeling en landschapsarchitectuur.

Over BURO Buiten

BURO Buiten staat voor kwaliteit, innovatie en persoonlijke aandacht. Ongeacht de omvang van uw project in Groningen, wij leveren altijd een oplossing die is afgestemd op uw persoonlijke wensen en de unieke kenmerken van uw ruimte. Samen met u streven we naar een daktuin die niet alleen uw verwachtingen overtreft, maar ook een positieve bijdrage levert aan uw leefomgeving.

Over BURO Buiten

Peter-Bouw-in-groningen

Over Peter Bouw

Peter Bouw, oprichter en drijvende kracht achter BURO Buiten, is een visionair in tuinontwerp. Zijn benadering kenmerkt zich door innovatie, functionaliteit en esthetiek. Zijn werk, dat regelmatig wordt belicht in diverse televisieprogramma’s, is niet alleen een aanwinst voor elke tuin maar wordt ook erkend voor de manier waarop het bijdraagt aan een betere leefomgeving.

Over Peter Bouw

Werkwijze-buro-buiten-groningen

Onze Werkwijze

Een persoonlijk bezoek aan uw locatie in Groningen vormt de basis van ons ontwerpproces. Dit stelt ons in staat om een daktuin te ontwerpen die naadloos aansluit bij uw wensen en de specifieke eigenschappen van uw locatie, waardoor een uniek en persoonlijk ontwerp ontstaat dat volledig in harmonie is met uw leefomgeving.

Werkwijze

Partners-buro-buiten-in-groningen

Partners

Samenwerking staat centraal bij BURO Buiten. We werken samen met een netwerk van experts om uw daktuinproject in Groningen van concept tot realisatie te brengen. Onze architecten en specialisten combineren hun krachten om een vlekkeloze en inspirerende uitvoering van uw daktuin te garanderen, waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan.

Partners

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.