tuinverlichting-Drenthe

Genieten van heerlijke sfeeravonden in Drenthe

Tuinverlichting Drenthe

BURO Buiten, uw expert in tuinverlichting, is actief in heel Drenthe. Wij specialiseren ons in het realiseren van diverse tuinen, van gezellige stadstuinen tot uitgestrekte villatuinen, met precies de juiste verlichting. Ongeacht uw voorkeur voor subtiele sfeerverlichting of een omvangrijke lichtinstallatie. Ons team is beschikbaar om u van advies te voorzien en bij te staan in uw keuze voor tuinverlichting.

Contact opnemen
×

Complete dienstverlening voor lichtontwerp en realisatie

Wij verzorgen het gehele traject, van het eerste ontwerp tot en met de complete realisatie. Wij garanderen dat uw tuinverlichting in Drenthe zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is.

Tuinverlichting-van-BURO-Buiten-in-drenthe

Tuinverlichting

De juiste verlichting van uw tuin is ook belangrijk voor de uitstraling van uw tuin. Onze ontwerpers zetten zich volledig in om verlichting naadloos aan te brengen in uw tuinontwerp. Vooral voor gebruik tijdens de avond. Wij stellen persoonlijke lichtplannen op die compleet aansluiten bij de unieke eigenschappen van uw tuin in Drenthe.

Lichtplan-van-BURO-Buiten-drenthe

Lichtplan

Gezien elke tuin uniek is, bieden wij een breed aanbod aan verlichtingsopties. Van padverlichting tot het belichten van specifieke planten of het scheppen van een gezellige sfeer voor in de avonden gedurende het hele jaar. Wij adviseren u graag en presenteren de ideale verlichtingsopties voor uw tuin.

Duurzame-installatie-in-drenthe

Duurzame uitvoering

Duurzaamheid staat centraal in onze werkwijze. Na uw goedkeuring van het ontwerp beginnen we met de uitvoering van uw tuinverlichting in Drenthe. Wij kiezen voor energiezuinige oplossingen zoals LED-lampen en zonne-energieverlichting, die zowel milieuvriendelijk als kosteneffectief zijn op lange termijn.

Daktuin-laten-ontwerpen-drenthe

Over BURO Buiten

In Drenthe staat BURO Buiten bekend om haar capaciteit om elke tuin, ongeacht de omvang, tot een plek waar u graag bent te realiseren. Onze benadering is altijd gericht op uw persoonlijke wensen, waarbij wij deze wensen combineren met onze creatieve en technische expertise.

Over BURO Buiten

Over-Peter-Bouw-in-drenthe

Over Peter Bouw

Peter Bouw is de drijvende kracht achter BURO Buiten. Peter is een gerenommeerd tuinontwerper wiens innovatieve benadering van tuinverlichting uw buitenbeleving significant verbetert. Deze ontwerpen worden vaak getoond op televisie.

Over Peter Bouw

Werkwijze-van-BURO-Buiten-in-drenthe

Onze werkwijze

Een persoonlijk bezoek aan uw tuin in Drenthe is de eerste stap in ons proces. Dit stelt ons in staat om een verlichtingsplan te ontwerpen dat niet alleen aan uw wensen voldoet, maar ook de unieke kenmerken van uw tuin belicht.

Werkwijze

Partners-van-BURO-Buiten-in-drenthe

Partners

Wij geloven in de kracht van samenwerking en hebben daarom een netwerk van de beste experts samengesteld. Samen zorgen we voor een vlekkeloze uitvoering van uw tuinverlichtingsproject, van ontwerp tot realisatie.

Partners

Vraag offerte aan

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.