Tuinarchitect Den Haag

Architectonische ontwerpen

Tuinarchitect Den Haag

BURO Buiten is uw tuinarchitect in Den Haag en omgeving. We vertalen uw wensen graag naar een uniek design dat uitblinkt in balans, comfort en unieke lijnenspellen. Van ontwerp tot realisatie, neem contact met ons op voor de creatie van uw exclusieve tuin.

Contact opnemen
×

Totaalpakket voor uw droomtuin

Comfort en pure schoonheid

Tuinarchitect in Den Haag

Tuinarchitectuur

Onze tuinarchitect in Den Haag komt graag bij u op bezoek voor een brainstorm. We vertalen uw wensen naar een uitvoerbaar en architectonisch plan. We leggen focus op unieke lijnenspellen, zodat uw tuin een verlengstuk wordt van uw huis.

Tuinontwerp in Den Haag

Tuinontwerp

Uw tuinontwerp maken we compleet op maat. Van heerlijke zitplekken tot natuurpracht, looppaden en vijvers, alle elementen die u wenst brengen we terug in het design. Zo creëren we een tuin waarin u zich compleet thuis voelt.

Tuinaanleg Den Haag

Tuinaanleg

Nadat onze tuinarchitect in Den Haag samen met u het definitieve ontwerp heeft besproken, gaan we over tot de realisatie. Zo wordt uw exclusieve buitenruimte werkelijkheid. Voor u het weet geniet u in uw tuin van comfort en rust.

Kleurrijke bloemen

Tuinarchitect in Den Haag

Tuinontwerpen voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

Door de jaren heen hebben we al heel wat prachtige tuinen mogen opleveren. Of u nu een compacte stadstuin heeft of juist een grote en landelijke buitenruimte, wij stemmen ieder design op maat af. Voor iedere tuin een exclusief design.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

Peter Bouw is de oprichter van BURO Buiten. Mogelijk heeft u zijn ontwerpen al eens op televisie voorbij zien komen. Zijn designs focussen op sterke lijnenspellen. Natuurpracht die perfect in balans is met comfort.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

Voor tuinarchitectuur in Den Haag komen we graag bij u langs. We starten met de inventarisatie van uw wensen en combineren dit met onze visie. Nadat we een haalbaar plan hebben neergezet, nemen we tevens de realisatie voor u uit handen.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

Bij BURO Buiten hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom werken we samen met preferred partners die uitblinken in diverse specialismen. Van hoveniers tot stratenleggers en elektriciens, onze partners voldoen aan de hoogste maatstaven.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.