tuinaanleg-bussum

Van de eerste ontwerpen tot de realisatie van uw tuin in Bussum

Tuinaanleg Bussum

Buro Buiten is uw betrouwbare expert voor tuinaanleg in Bussum. Wij staan klaar om elk project aan te pakken, groot of klein, met een tuinontwerp dat perfect aansluit bij uw wensen. Samen met u en onze ervaring creëren we de ideale tuin. Wilt u meer weten over onze aanpak? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek!

Contact opnemen
×

Volledige tuinaanlegservice

We verzorgen het hele proces van tuinaanleg, elke fase is volledig maatwerk.

tuinaanleggen in bussum

Tuinontwerp

Bij Buro Buiten zijn we enthousiast over het ontwerpen van tuinen die precies aansluiten bij uw voorkeuren. Of u nu een mediterrane sfeer of een traditioneel landelijke stijl wenst, wij maken elke gewenste sfeer mogelijk. Nadat we uw wensen hebben omgezet in een ontwerp, brengen we met onze expertise uw ideale tuin tot leven.

aanleg nieuwe tuin bussum

Tuinaanleg

Na het afronden van het ontwerp starten we met de aanleg van uw tuin in Bussum. Hier wordt het ontwerp van uw nieuwe tuin werkelijkheid. Gedurende het hele proces houden we nauw contact met u, terwijl onze zorgvuldig gekozen partners ervoor zorgen dat elk detail van het ontwerp nauwkeurig wordt uitgevoerd.

verlichting tuin aanleg bussum

Lichtplan

Buro Buiten zorgt ook voor de verlichting van uw tuin. Samen met u en onze partners kiezen we de juiste verlichting. Onze lichtplannen zijn specifiek ontworpen om alle belangrijke en mooie elementen van uw tuin te belichten. Inclusief paden en bijzondere kenmerken, zodat u ook in de avond van uw tuin kunt genieten.

tuinaanleg buro buiten bussum

Tuinaanleg in Bussum

Onze werkwijze is gebaseerd op uitgebreide ervaring en grondige kennis.

Over BURO Buiten

Kwaliteit, vernieuwing en persoonlijke aandacht zijn de fundamenten van onze aanpak bij Buro Buiten. Elk project, groot of klein, behandelen we met grote persoonlijke zorg. Wij combineren uw wensen met onze deskundigheid om de tuin van uw dromen te realiseren.
Ontdek meer over Buro Buiten

over PeterBouw tuinaanleg bussum

Over Peter Bouw

Peter Bouw is de oprichter van Buro Buiten. Hij is bekend om zijn vernieuwende aanpak van tuinontwerp die functionaliteit en schoonheid combineert. Zijn vooruitstrevende projecten zijn vaak te zien op televisie. Zijn werk draagt bij aan het verbeteren van de leefomgeving van onze klanten. Leer Peter Bouw kennen

werkwijze van tuin aanleg bussum

Onze werkwijze

Persoonlijk contact is voor ons bij Buro Buiten van groot belang. Wij komen graag bij u langs in Bussum om uw wensen te bespreken en de potentie van uw tuin te verkennen. Dit helpt ons om een tuinontwerp te maken dat perfect aansluit bij uw voorkeuren en de unieke kenmerken van uw locatie.
Ontdek onze aanpak

Partners voor tuinaanleg in bussum

Partners

Samenwerking is essentieel bij Buro Buiten. Voor tuinaanleg in Bussum werken we samen met een team van deskundige professionals. Samen met onze architecten en tuinspecialisten streven we naar een tuinproject dat uw verwachtingen overtreft. Dit doen we altijd met een focus op duurzaamheid en luxe.
Ontmoet onze partners

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Ervaar de natuur bussum

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Tuinaanleg bussum grind

Bijzonder design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bijzonder Design en Comfort bussum

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.