Tuinverlichting

BURO Buiten

Tuinverlichting

Met tuinverlichting zorgt u voor een sfeervolle afwerking van uw tuin. Goede verlichting is een waardevolle aanvulling op de beplanting. De directe en indirect verlichting is sfeerbepalend. Het geeft veiligheid, maar accentueert ook een mooi item, de ruimte en looplijnen. Zo wordt ook bij donker uw tuin een absoluut verlengstuk van binnen en geniet u altijd van een schitterend uitzicht, zelfs wanneer het zonnetje onder is. Bij BURO Buiten verzorgen we uw tuinverlichting tot in de puntjes. Kwalitatieve, duurzame lampen die zo geplaatst worden dat ze zorgen voor een perfecte balans op ieder moment van de dag.

Een lichtplan op maat
×

Maak uw tuin compleet met tuinverlichting

Altijd een sfeervol geheel

Tuinverlichting BURO Buiten Spots op Bomen

De kracht van tuinverlichting

Het inrichten van buitenverlichting vergt een doordachte aanpak. BURO Buiten houdt rekening met looppaden, schaduw en verdeling. Zo loopt u bijvoorbeeld in het donker gemakkelijk door uw tuin, maar geniet u tevens van een prachtige omgeving. Dit vanaf iedere zichtlocatie. BURO Buiten selecteert de juiste lichtbronnen, met de juist lichtopbrengst en weet de bijzondere aspecten in uw tuin op de juiste manier uit te lichten. We zorgen ervoor dat het design van de tuinverlichting aansluit bij uw tuin.

Intakegesprek aanvragen

Tuinverlichting BURO Buiten trapverlichting

Duurzame werkwijze

Bij BURO Buiten hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We gebruiken niet zomaar de eerste de beste tuinverlichting, maar leggen de focus op duurzame producten die lang meegaan en weinig energie gebruiken. De mogelijkheden van verlichting zijn zeer breed en volledig in te richten op uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van scenes, het instellen van een begin- en eindtijd en reageren op licht en donker. We bespreken graag de mogelijkheden in uw tuin.

Meer over een lichtplan

verlichte achtertuin

Gespecialiseerd team

BURO Buiten bestaat uit een gespecialiseerd projectteam voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. We werken daarnaast samen met preferred partners, van tuinarchitecten tot elektriciens voor het aansluiten van tuinverlichting. Bij het inrichten van tuinverlichting bespreken we met u de wensen wat betreft de stijl van de lampen. Van industriële lampen tot klassieke lampen, voor bij uw terras, schutting, vijver of naast het wandelpad, met onze grote collectie kiest u een stijl die perfect aansluit bij uw tuin én smaak.

Intakegesprek aanvragen

boomverlichting

Tuinverlichting op maat

Wilt u tuinverlichting op maat? Bent u benieuwd naar onze creatieve ideeën voor de inrichting van de verlichting in uw tuin? BURO Buiten vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor uw buitenlampen, alsook complete tuinaanleg of tuinrenovatie. Neem contact op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Een lichtplan voor uw tuin

Ervaar de natuur

Op een compleet eigen manier

Hottub met verlichting

Tuinverlichting & architectuur

Altijd perfect in balans

Tuin verlichting BURO Buiten

Bijzonder design met innovatieve technieken

Doordacht en vindingrijk

Spots BURO Buiten

Vrijblijvend een intakegesprek inplannen?

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.