beregeningsinstallatie aanleggen voor een groene tuin

Een groene en gezonde tuin

Beregenings- installatie

Zoekt u een betrouwbare en efficiënte manier om uw tuin van water te voorzien? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden hoogwaardige beregeningsinstallaties en -systemen voor uw tuin. Onze beregeningsinstallaties zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen en gemakkelijk te gebruiken.

Contact opnemen
×

Eindeloze mogelijkheden voor uw droomtuin

Van ontwerp tot realisatie

Tuinberegening BURO Buiten

TUINBEREGENING

Bij BURO Buiten vinden we het belangrijk dat u uw tuin het hele jaar door kan laten stralen, ook in de zomer! Het is daarom belangrijk om uw tuin de aandacht te geven die het verdient. Ontdek hoe wij uw tuin perfect kunnen laten beregenen. Van slimme irrigatiesystemen tot handige sproeiers.

De tuinarchitectuur van BURO Buiten

TUINARCHITECTUUR

Als gespecialiseerde tuinarchitect zorgt BURO Buiten ervoor dat we uw wensen perfect vertalen naar een uitvoerbaar design. Zo gaan we voor een architectonische tuin die van A tot Z in balans is. Een tuin waarin u zich comfortabel voelt.

Beplantingsplan BURO Buiten

BEPLANTINGSPLAN

BURO Buiten legt in een beplantingsplan vast welke planten op welke plek in uw tuin worden geplant of gezaaid. Het plan is een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp en het uiteindelijke eindresultaat. Daarnaast kijken we welke verouderde beplanting geschikt is te vervangen. Laat BURO Buiten nu een harmonieus geheel creëren.

tuinberegening voor een groene tuin

Een gezonde tuin met een beregeningsinstallatie

Geniet thuis van buiten

Gezonde tuin BURO Buiten

Ontdek de voordelen

Een beregeningsinstallatie biedt talloze voordelen voor uw tuin. Zo worden uw planten regelmatig van water voorzien. Hierdoor blijven ze gezond en groen, zelfs tijdens droge periodes. Bovendien hoeft u niet meer handmatig te sproeien, waardoor u tijd bespaart en uw tuin er altijd op zijn best uitziet.

Over BURO Buiten

Systeem aanleggen BURO Buiten

Bespaar water en geld

Onze beregeningsinstallaties zijn niet alleen goed voor uw tuin, maar ook voor uw portemonnee en het milieu. Door het efficiënte gebruik van water bespaart u namelijk niet alleen geld op uw waterrekening, maar vermindert u ook uw waterverbruik en helpt u zo het milieu te beschermen.

Bekijk werkwijze

Systeem op maat BURO Buiten

Aanleggen op maat

Wij begrijpen dat elke tuin anders is en daarom bieden wij beregeningsinstallaties op maat aan. Onze experts zullen uw tuin zorgvuldig bekijken en op basis daarvan een oplossing ontwerpen die perfect is afgestemd op uw behoeften.

Tuin ontwerpen

Offerte aanvragen BURO Buiten

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over de beregeningsinstallaties of direct een offerte aanvragen voor het aanleggen van een beregeningsinstallaties? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop. Wij helpen u graag verder. 

Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan

ERVAAR DE NATUUR

Op een compleet eigen manier

Mooie groene planten

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten in luxe tuin

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Kleurrijke planten

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.