Daktuinen

Bijzondere lijnenspellen in uw unieke tuin

Tuinarchitect Den Bosch

BURO Buiten is uw tuinarchitect in Den Bosch en omgeving. We pakken het op van ontwerp tot realisatie, waarbij we de meest unieke ideeën afstemmen op uw persoonlijke wensen. Van een knusse stadstuin tot een enorme villatuin, bij ons kiest u voor tuinarchitectuur voor ieder type tuin waar u gegarandeerd blij van wordt.

Contact opnemen
×

Totaalpakket

Ontwerp en aanleg onder één dak

Tuinarchitect in Den Bosch

Tuinarchitectuur

Als gespecialiseerde tuinarchitect in ’s Hertogenbosch zorgen we steeds weer voor de meest opmerkelijke designs. Met vormgeving vanuit een visie om een perfect samenspel van verschillende tuinelementen te creëren.

Tuinontwerp in Den Bosch

Tuinontwerp

Architectonische tuinen waarin balans de kern vormt. Creativiteit, lijnenspellen, functionaliteit, dit alles vindt u terug in onze tuinontwerpen. Ieder element wordt tot in de kleinste details verfijnd, net zolang totdat u tevreden bent.

Tuinaanleg Den Bosch

Tuinaanleg

Naast tuinontwerp en tuinarchitectuur in Den Bosch bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de aanleg van uw droomtuin. Zo worden ideeën omgezet in iets tastbaars en kunt u voor u het weet genieten in uw frisse buitenomgeving.

Kleurrijke bloemen

Tuinarchitect in Den Bosch

Exclusieve tuinen voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

Exclusieve buitenruimtes tot in de puntjes afwerken, dat is waar we goed in zijn. Van compacte tuinen tot grote en weelderige tuinen, uw wensen worden door onze tuinarchitect in ’s Hertogenbosch omgezet tot een uniek buitenconcept.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

De oprichter van BURO Buiten is Peter Bouw, een ware buitenvisionair met een eigen hoveniersbedrijf en ontwerpbureau. Hij kiest voor de eindeloze mogelijkheden van tuinarchitectuur en vertaalt dat naar realisatie voor een exclusieve buitenomgeving.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

Onze tuinarchitect in Den Bosch start met een intakegesprek, zodat we uw wensen helder hebben. Uiteraard is een concreet idee niet nodig, vertel ons enkel wat u inspireert, zodat we de vertaalslag kunnen maken. Na een feedbackronde presenteren we u het definitieve concept.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

Bij BURO Buiten werken we samen met preferred partners, die ieder hun eigen specialiteit hebben. De juiste persoon op de juiste plek, zodat we vakkundig en effectief te werk kunnen gaan. Van tuinverlichting tot bestrating en beplanting, zowel de tuinarchitect in ’s Hertogenbosch én de rest van het projectteam voldoen aan de hoogste maatstaven.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.