Daktuinen

Functionaliteit, gezelligheid & uniciteit

Tuinontwerp Arnhem

BURO Buiten is uw partner voor tuinontwerp in Arnhem. We ontwerpen de meest unieke buitenplaatsen, compleet afgestemd op uw wensen. Dit met een vleugje van onze creativiteit. Graag adviseren we op het gebied van lijnenspellen, inrichting en fijne extra’s, zoals comfortabele zitgedeeltes of zelfs een zwemvijver.

Contact opnemen
×

Van tuinontwerp tot realisatie

Voor compacte & grote tuinen

Tuinarchitect in Arnhem

Tuinarchitect

BURO Buiten is gespecialiseerd in de creatie van bijzondere tuinen. Wij stoppen niet totdat het tuinontwerp in Arnhem perfect aansluit bij uw verwachtingen, of ver daarboven. We streven naar balans in uw tuin, met een juiste mix van groen, zitplekken en andere details.

Tuinontwerp in Arnhem

Tuinontwerp

We zorgen voor sterke lijnenspellen, waarbij uw tuin het verlengde is van uw huis. Een passend geheel, met een uniek karakter en technische kwaliteit. Laat u verrassen door onze architectuur en ga voor een hoogstandje op het gebied van tuinontwerp in Arnhem.

Tuinaanleg Arnhem

Tuinaanleg

Naast het ontwerpen van uw tuin, bent u bij BURO Buiten ook aan het juiste adres voor het laten aanleggen van uw tuin in Arnhem. We realiseren uw droomtuin, zodat u kunt genieten van een heerlijke beleving aan huis.

Kleurrijke bloemen

Tuinontwerp in Arnhem

Exclusieve designs voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

Met BURO Buiten bent u verzekerd van prachtig tuinontwerp in Arnhem en omgeving. Door de jaren heen hebben we al heel wat mooie tuinen mogen realiseren, van compacte buitenruimtes tot grote villatuinen.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

De oprichter van BURO Buiten, Peter Bouw, is een ware buitenvisionair met hart voor architectuur. Met zijn eigen ontwerpbureau en hoveniersbureau verzorgt hij de complete uitvoering van tuinontwerp in Arnhem.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

We bespreken uw wensen en combineren dat met onze ideeën, om op basis daarvan een eerste ontwerp te laten zien. Daarna detailleren we en tonen we u het definitieve tuinontwerp in Arnhem.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

Bij BURO Buiten werken we samen met verschillende partners, zodat we de beste specialist op de passende plek zetten. Denk aan hoveniers, grondwerkers en elektriciens. Zo gaan we met een gespecialiseerd projectteam altijd voor goed resultaat.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.