Tuinarchitect Weesp

Een architectonische tuin met bijzondere lijnenspellen

Tuinarchitect Weesp

BURO Buiten is uw tuinarchitect in Weesp en omgeving. Op basis van uw wensen en behoeften ontwerpen wij uw droomtuin. Zowel voor een sfeervolle stadstuin als voor een luxueuze villatuin kunt u bij ons terecht. Wij zijn uw partner op het gebied van tuinarchitectuur.

Contact opnemen
×

Totaalpakket tot in de kleinste details

De perfecte combinatie van comfort en architectuur

Tuinarchitectuur Barneveld

Tuinarchitectuur

BURO Buiten denkt vanuit visie. We zetten ons in om uw droomtuin tot werkelijkheid te maken. Wij zorgen voor het technische aspect, zodat u kunt genieten van een comfortabele buitenruimte. In ons ontwerp zoeken we samen naar de perfecte balans tussen natuurschoon en comfort. Zo krijgt u een unieke tuin waar u zich thuis in voelt.

Tuinontwerp in Barneveld

Tuinontwerp

Voor het ontwerpen van de tuin gebruiken wij de hoogste maatstaven. We denken na over unieke lijnenspellen en binnen en buitenelementen die naadloos in elkaar overlopen. Alles voor het ultieme buitenleven. In Weesp zorgen wij voor zowel grote als kleine tuinen de tuinarchitectuur.

Tuintaanleg Weesp

Tuinaanleg

Onze tuinarchitect in Weesp maakt een échte buitenomgeving van de ontwerpen. Samen met ons team aan specialisten zetten wij een tuin neer van de hoogste kwaliteit. BURO Buiten staat dus niet alleen garant voor de tuinarchitectuur, maar ook voor de aanleg ervan.

Kleurrijke bloemen

Tuinarchitect in Weesp

Bijzondere tuinen voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

BURO Buiten ontwerpt unieke buitenruimtes zoals u ze nog niet eerder gezien hebt. We brengen, natuurschoon, rust en gemak bij elkaar. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. We denken verder dan alleen tuinen en leveren bijvoorbeeld ook veranda’s en zwemvijvers. Onze tuinarchitect in Weesp realiseert het voor u.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

Peter Bouw is de oprichter en bedenker van BURO Buiten. Hij is een echte buitenvisionair in hart en nieren. U kent hem misschien van het tv-programma: ‘Van woonvilla tot droomvilla’ op RTL4 waarin hij de verschillende gerealiseerde tuinen laat zien. Wij helpen u ook graag om uw droomtuin te realiseren in Weesp.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

Bij het ontwerpen van een tuin is het concept erg belangrijk. Daarom plannen we eerst een intakegesprek en omgevingsanalyse. Na de eerste brainstormsessie gaan wij aan de slag met het eerste ontwerp. We nemen hier uw wensen en behoeften voor de tuin in mee. Na een feedbackronde zetten we de puntjes op de i en gaan we aan de slag met het realiseren van uw droomtuin.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

BURO Buiten werkt samen met specialisten in het vakgebied. Denk aan elektriciens, hoveniers en grondwerkers. Zo werken we samen aan de hoogste kwaliteit en toveren uw tuin om tot het perfecte plaatje. We zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.