daktuin-aanleggen

Maak van uw dakterras een unieke buitenruimte!

Daktuin aanleggen

BURO Buiten is uw expert in het aanleggen van daktuinen. Ongeacht de grootte van uw dak, wij bieden maatwerk oplossingen die het dakterras naar uw persoonlijke wensen realiseren. Ontdek de mogelijkheden van het aanleggen van een daktuin en neem contact op voor vrijblijvend advies.

Contact opnemen
×

Complete service voor ontwerp en aanleg van daktuinen

Geniet het hele jaar door van uw groene dakterras

Daktuin-laten-ontwerpen

Tuinontwerp

Bij BURO Buiten specialiseren we ons in het nauwkeurig ontwerpen van tuinen die perfect aansluiten bij elke unieke buitenruimte. Door uw ideeën te combineren met onze professionele kennis, werken we samen aan de ideale tuin aan uw huis. We streven ernaar een tuin te creëren die niet alleen aan uw wensen voldoet, maar ook een evenwicht biedt tussen functionaliteit en schoonheid.

daktuin-aanleggen-nederland

Daktuin

Met een ruime ervaring en een passie voor daktuinen, zijn we er om uw dakterras te realiseren. Of het nu gaat om een niet benut dakterras of een buitenruimte die u wilt omvormen. Wij benaderen elk project met frisse ideeën en aandacht voor maatwerk, van het eerste ontwerp tot de volledige aanleg.

groene-gevels-aanleggen

Groene gevels

Groene gevels, of verticale tuinen, bieden een creatieve manier om groen in stedelijke omgevingen te integreren. Ze maken niet alleen uw omgeving mooier, maar verbeteren ook het stedelijk klimaat door voor verkoeling te zorgen en de luchtkwaliteit te verhogen.

daktuin-aan-laten-leggen-buro-buiten

Daktuin aanleggen

Onze maatwerk daktuinen zijn ontworpen voor zowel particuliere klanten als bedrijven betrokken bij stadsontwikkeling en landschapsarchitectuur, met een focus op duurzaamheid en biodiversiteit.

Over-Buro-Buiten-daktuinen-aanleggen

Over BURO Buiten

BURO Buiten staat garant voor kwaliteit, innovatie en persoonlijke service. Voor elk project, groot of klein, leveren wij een oplossing die is afgestemd op uw unieke wensen en de specifieke kenmerken van uw ruimte. Samen creëren we een daktuin die uw verwachtingen overtreft en een waardevolle toevoeging is aan uw leefomgeving.

Over BURO Buiten

Peter-Bouw-met-daktuinen

Over Peter Bouw

Peter Bouw, de oprichter van BURO Buiten, is een innovator in tuinontwerp, bekend om zijn functionele en mooie benaderingen. Zijn projecten, vaak te zien op televisie, breiden niet alleen elke tuin uit maar dragen ook bij aan een verbeterde leefomgeving.

Over Peter Bouw

Werkwijze-buro-buiten-daktuin-aanleggen

Onze Werkwijze

Een bezoek aan uw woning vormt de basis van ons ontwerpproces. Hierdoor kunnen wij een daktuin ontwerpen die perfect past bij uw persoonlijke wensen en de unieke eigenschappen van uw locatie. Dit resulteert in een harmonieus en persoonlijk ontwerp.

Werkwijze

Partners-buro-buiten-voor-daktuinen

Partners

Bij BURO Buiten werken we samen met een netwerk van specialisten om uw daktuin van concept tot realisatie te brengen. Onze deskundige architecten en partners zorgen samen voor een inspirerende uitvoering van uw project, met de hoogste standaarden voor kwaliteit en duurzaamheid.

Partners

Vraag een offerte aan

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.