Tuinontwerp Overijssel

Tuincreatie met een heldere visie

Tuinontwerp Overijssel

BURO Buiten is uw partner voor tuinontwerp in Overijssel. Van knusse dakterrassen tot grote villatuinen, in deze provincie hebben we al heel wat prachtige tuinen mogen realiseren. Wenst u ook een exclusieve en prachtige buitenruimte? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen
×

Bijzonder design voor uw tuin

Van ontwerp tot realisatie

Tuinontwerp in Overijssel

Tuinarchitect

Van het hergebruik van planten en bomen tot het aanleggen van nieuwe zitplekken, vijvers of zelfs zwembaden, we gaan voor een totaalconcept. Onze tuinarchitect komt graag bij u langs om het tuinontwerp om te zetten in een architectonisch en uitvoerbaar plan.

Tuinarchitect in Overijssel

Tuinontwerp

Een buitenruimte als verlenging van uw huis, waarbij de focus ligt op perfecte lijnenspellen, natuurschoon en comfort, dat is waar we naar streven bij BURO Buiten. We verzorgen een prachtig tuinontwerp in Overijssel, waarbij de tuinelementen perfect op elkaar aansluiten.

Tuinaanleg Overijssel

Tuinaanleg

BURO Buiten is uw partner voor zowel het ontwerp als de uitvoering. Daarom gaan we na het finetunen van het ontwerp over tot de realisatie. Zo geniet u van complete ontzorging van begin tot eind. Voor u het weet kunt u genieten in uw frisse droomtuin.

Kleurrijke bloemen

Tuinontwerp in Overijssel

Uniek design voor particulieren, planologisch adviseurs en stadsontwikkelaars

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

We zijn actief in heel Overijssel, van grote steden als Enschede, Zwolle en Deventer en de wat kleinere steden Kampen, Steenwijkerland en Raalte, tot de allerkleinste dorpjes. Van compacte tot gigantische tuinen, BURO Buiten brainstormt graag met u en vertaalt daarna uw wensen in een haalbaar en prachtig concept.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

De grondlegger van BURO Buiten is Peter Bouw. Hij weet als geen ander hoe een comfortabele tuin bijdraagt aan een gelukkig gevoel. Een tuin die bij u past en waarbij tuinelementen in balans zijn. Mogelijk heeft u zijn tuinontwerpen al eens op televisie voorbij zien komen.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

Voor uw tuinontwerp in Overijssel komen we graag bij u langs. We bespreken uw wensen en kijken welke delen van de tuin we kunnen hergebruiken. We stellen u een concept voor, dat we vervolgens aanpassen totdat u tevreden bent. Daarna brengen we het ontwerp tot leven.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

Bij BURO Buiten zetten we graag de beste vakspecialist op de juiste plek. Daarom werken we samen met preferred partners, die ieder expertise hebben op een bepaald vakgebied. Zo weten we zeker dat die looppaden, verlichting en andere elementen op de optimale manier verzorgd worden.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.