daktuin-den-haag

Unieke buitenbeleving op uw Haagse dakterras

Daktuin Den Haag

BURO Buiten staat bekend als de specialist in het creëren van daktuinen in Den Haag. Ongeacht de grootte van uw dakruimte, wij ontwikkelen op maat gemaakte oplossingen die uw dakterras transformeren tot een groene oase. Laat u verrassen door de mogelijkheden van een daktuin in Den Haag en neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Contact opnemen
×

Voor een complete service in daktuinontwerp en -realisatie

Ervaar het hele jaar door plezier van uw dakterras

Daktuin-den-haag-ontwerpen

Tuinontwerp

Onze expertise bij BURO Buiten ligt in het ontwerpen van tuinen voor elke soort ruimte. Wij luisteren naar uw ideeën en wensen en combineren deze met onze professionele vaardigheden. Samen met u verkennen we alle mogelijkheden om uw droomtuin te realiseren, waarbij wij zowel functionaliteit als esthetiek hoog in het vaandel houden.

daktuin-centrum-den-haag

Daktuin ontwerpen

Met onze uitgebreide ervaring in het ontwerpen van daktuinen, zijn wij de ideale partner voor het creëren van uw perfecte dakterras in Den Haag. Heeft u een appartement met een onbenut dakterras? Wij helpen u graag om deze ruimte om te toveren in een prachtige, levendige daktuin, waarbij we elk aspect van ontwerp tot realisatie zorgvuldig aanpakken.

groene-gevels-den-haag

Groene gevels

Verticale tuinen, of groene gevels, zijn een opkomende trend in stedelijke gebieden. Deze gevels zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar bieden ook praktische voordelen zoals verkoeling en verbeterde luchtkwaliteit. Ons team staat klaar om uw gevel te transformeren in een levend kunstwerk dat zowel functioneel als esthetisch waarde toevoegt aan uw pand.

Daktuin-laten-ontwerpen-den-haag

Daktuin in Den Haag

Onze daktuinen in Den Haag zijn uniek en op maat gemaakt, passend bij zowel particuliere als zakelijke klanten die betrokken zijn bij stadsontwikkeling en landschapsarchitectuur.

Over BURO Buiten

Of u nu een ruime of compacte daktuin wilt in Den Haag, BURO Buiten biedt altijd een oplossing op maat. Elk ontwerp dat we maken, is een reflectie van uw persoonlijke smaak en onze expertise, waarbij we streven naar harmonie tussen natuur en stedelijke omgeving. Zo realiseren wij de daktuin waarvan u altijd heeft gedroomd.

Over BURO Buiten

Peter-Bouw-in-den-haag

Over Peter Bouw

Peter Bouw, het creatieve brein achter BURO Buiten, staat bekend om zijn vernieuwende benadering in tuinontwerp. Zijn ontwerpen zijn niet alleen een verrijking voor uw buitenruimte, maar worden ook gewaardeerd voor hun esthetische en praktische waarde, zoals regelmatig te zien is in televisieprogramma’s.

Over Peter Bouw

Werkwijze-buro-buiten-den-haag

Onze Werkwijze

Een bezoek aan uw locatie in Den Haag is de eerste stap in ons proces. Dit stelt ons in staat om uw daktuin nauwkeurig te plannen en te ontwerpen volgens uw specifieke wensen en de unieke kenmerken van uw locatie.

Werkwijze

Partners-buro-buiten-in-den-haag

Partners

Bij BURO Buiten geloven we in de kracht van samenwerking. Daarom werken we samen met een selectie van topexperts. Onze architecten brengen uw daktuin tot leven, ondersteund door specialisten die zorgen voor een vlekkeloze realisatie van uw project in Den Haag.

Partners

Vraag een offerte aan

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.