daktuin-haarlem

Unieke buitenbeleving op uw Haarlemse dakterras

Daktuin Haarlem

BURO Buiten is uw vertrouwde expert in het creëren van daktuinen in Haarlem. Ongeacht de afmetingen van uw dak, ontwerpen wij een op maat gemaakt plan zodat uw daktuin een levendige groene oase wordt. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van een daktuin in Haarlem en neem vrijblijvend contact op voor advies.

Contact opnemen
×

Voor complete dienstverlening in daktuinontwerp en -realisatie

Geniet het hele jaar door van uw dakterras in Haarlem

Daktuin-haarlem-ontwerpen

Tuinontwerp

Onze expertise bij BURO Buiten omvat het ontwerpen van tuinen in allerlei soorten ruimtes. Uw ideeën en wensen vormen de basis, waarna wij deze met onze professionele inzichten combineren. Samen ontdekken we de mogelijkheden om uw ideale daktuin tot leven te brengen, met oog voor zowel functionaliteit als esthetiek.

daktuin-centrum-haarlem

Daktuin ontwerpen

Met onze ruime ervaring in het ontwerpen van daktuinen zijn wij de perfecte partner voor het realiseren van uw ideale dakterras in Haarlem. Heeft u een appartement met een ongebruikt dakterras? Wij helpen u met plezier om deze ruimte te transformeren in een schitterende, bloeiende daktuin. Wij verzorgen het gehele traject, van ontwerp tot realisatie.

groene-gevels-haarlem

Groene gevels

De trend van verticale tuinen, oftewel groene gevels, wint aan populariteit, vooral in stedelijke omgevingen zoals Haarlem. Deze groene gevels zijn niet alleen een lust voor het oog, maar dragen ook bij aan de verkoeling van uw pand en verbeteren de luchtkwaliteit. Ons team is gespecialiseerd in het ontwerpen van deze levende kunstwerken die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Daktuin-haarlem-laten-ontwerpen

Daktuin in Haarlem

Onze daktuinen in Haarlem zijn uniek, op maat gemaakt en geschikt voor zowel particulieren als professionals betrokken bij stadsontwikkeling en landschapsarchitectuur. Wij zorgen ervoor dat elke daktuin een reflectie is van uw wensen en onze expertise.

Over BURO Buiten

Of het nu gaat om een ruime of compacte daktuin in Haarlem, bij BURO Buiten vindt u altijd een op maat gemaakte oplossing. Elk van onze ontwerpen is een harmonieuze combinatie van natuurlijke elementen en stedelijke stijl, gericht op het creëren van de daktuin van uw dromen.

Over BURO Buiten

over-Peter-Bouw-in-haarlem

Over Peter Bouw

Peter Bouw, de drijvende kracht achter BURO Buiten, is bekend om zijn innovatieve aanpak in tuinontwerp. Zijn ontwerpen zijn niet alleen een verrijking voor uw buitenruimte, maar worden ook geprezen om hun mooie en functionele waarde.

Over Peter Bouw

Werkwijze-buro-buiten-haarlem

Onze Werkwijze

Een persoonlijk bezoek aan uw locatie in Haarlem is essentieel om een daktuin te ontwerpen die precies aan uw verwachtingen voldoet. Onze aanpak is erop gericht om uw visie en de unieke kenmerken van uw locatie samen te brengen.

Werkwijze

Partners-buro-buiten-in-haarlem

Partners

Bij BURO Buiten hechten we veel waarde aan samenwerking met specialisten. Onze geselecteerde partners in aanleg en daktuin elementen werken samen met onze architecten om uw daktuin in Haarlem tot een succes te maken.

Partners

Vraag een offerte aan

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.