Tuinarchitect Zeist

Pure schoonheid in eigen tuin

Tuinarchitect Zeist

BURO Buiten is uw tuinarchitect in Zeist en omgeving. Van ontwerp tot realisatie, we stemmen de meest bijzondere ideeën af op uw wensen. Dit met een vleugje van onze creativiteit. Zo gaat u voor pure schoonheid en balans in uw compacte stadstuin of luxe villatuin. Een buitenomgeving waar u blij van wordt.

Contact opnemen
×

Totaalpakket

Design en aanleg onder één dak

Tuinarchitect in Zeist

Tuinarchitectuur

Als gespecialiseerde tuinarchitect in Zeist gaan we altijd voor creatieve hoogstandjes. Daarbij leggen we de focus op balans en rust. Perfecte lijnenspellen, zodat uw buitenomgeving een verlengstuk van binnen wordt dankzij de combinatie van diverse tuinelementen.

Tuinontwerp in Zeist

Tuinontwerp

Bij BURO Buiten kiezen we graag voor het ontwerp van architectonische tuinen, waarbij balans tot de kern behoort. Dat resulteert in natuurschoon, aangevuld met praktische wandelpaden en comfortabele zitplekken. Verfijning tot in de kleinste details.

Tuinaanleg in Zeist

Tuinaanleg

U bent bij ons tevens aan het juiste adres voor de aanleg van uw droomtuin. Nadat we het ontwerp concreet hebben, gaan we over tot de realisatie. Zo kunt u binnen een mum van tijd genieten in uw kersverse buitenomgeving.

Kleurrijke bloemen

Tuinarchitect in Zeist

Exclusieve tuinontwerpen voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

Onze tuinarchitect voor Zeist en omgeving is gespecialiseerd in het creëren van de meest exclusieve buitenruimtes. Een omgeving zoals u het nog niet eerder gezien heeft. Of dat nu gaat om kleine of grote tuinen, we zijn graag uw partner voor een uniek buitenconcept.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

Peter Bouw is de grondlegger van BURO Buiten en ziet tuinontwerp vanuit een heldere visie. Perfecte lijnenspellen, unieke details, zitplekken en natuurschoon die perfect in balans zijn, dit alles staat centraal voor deze buitenvisionair.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

Onze tuinarchitect in Zeist start met een intakegesprek, zodat we uw wensen helder hebben. Een weelderige tuin, moderne of klassieke tuin, dat kan allemaal. Dit vertalen we naar een architectonisch plan alvorens we tot realisatie overgaan.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

Voor tuinarchitectuur in Zeist werken we bij BURO Buiten samen met preferred partners. Dat wil zeggen dat we de beste specialist op de juiste plek zetten, van stratenlegger tot hovenier tot elektricien. Het projectteam voldoet aan de hoogste maatstaven.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.