Beplantingsplan BURO BUITEN

Exclusief & op maat

Beplantingsplan

In een beplantingsplan legt BURO BUITEN vast welke planten op welke plek in uw tuin worden geplant of gezaaid. Een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp of op zichzelf geschikt voor het vervangen van verouderde beplanting. Laat BURO BUITEN nu een harmonieus geheel creëren.

Offerte aanvragen
×

Beplantingsplan laten maken

Breng natuur en architectuur in balans

Groene grote heg

Volledige ontzorging

U kunt bij BURO BUITEN niet alleen een beplantingsplan laten maken of unieke en functionele tuinarchitectuur laten ontwikkelen, maar ook de daadwerkelijke tuinaanleg uitbesteden. Eén partij voor de realisatie van uw droomtuin. Een goed beplantingsplan is goed doordacht. BURO BUITEN houdt daarom onder andere rekening met licht en schaduw, de bloeikalender en grondsoorten. Zo geniet u van een dynamische, levendige tuin. Het hele jaar door.

Neem contact op

Bruine pluim bloemen

Duurzaam beplantingsplan

BURO BUITEN hergebruikt beplanting waar het kan en verplaatst bomen liever dan ze te verwijderen of te vervangen door nieuwe exemplaren. De focus op duurzaamheid is key voor een betere wereld – en dat begint al in uw eigen tuin. BURO BUITEN vertaalt uw wensen feilloos in een treffend design. Bijvoorbeeld met focus op extra privacy. Met plek voor uw vaste planten en ruimte voor die boom met emotionele waarde. Altijd met de optimale zichtlijnen vanuit huis.

Neem contact op

rode bloemen in de tuin

Preferred partners

BURO BUITEN werkt samen met preferred partners. Van interieurarchitecten tot hoveniers, timmerlieden en elektriciens. Altijd persoonlijk aangestuurd om te garanderen dat het proces volgens schema en correct verloopt. Tot in de kleinste details. Naast een inspirerende kaart met de beoogde beplanting en borders ontvangt u ook een kostenraming van de daadwerkelijke aanleg en van het beheer. Hiermee weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Wel zo prettig.

Neem contact op

pinus virginiana

Over

Onder leiding van tuinarchitect Peter Bouw en een samengesteld projectteam creëert BURO BUITEN exclusieve tuinen en unieke buitenbelevingen met opmerkelijk design. Voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Neem contact op

Ervaar de natuur

Op een compleet eigen manier

Natuur & architectuur

Altijd perfect in balans

Bijzonder design met innovatieve technieken

Vernuftig & sexy in één

Vraag offerte aan

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.