Beplantingsplan BURO BUITEN

Exclusief & op maat

Beplantingsplan

In een beplantingsplan legt BURO Buiten vast welke planten op welke plek in uw tuin worden geplant of gezaaid. Een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp of op zichzelf geschikt voor het vervangen van verouderde beplanting. Laat BURO Buiten nu een harmonieus geheel creëren.

Offerte aanvragen
×

Beplantingsplan laten maken

Breng natuur en architectuur in balans

Groene en rode planten

Groene grote heg

Volledige ontzorging

Een goed beplantingsplan is doordacht. BURO Buiten houdt in het plan onder andere rekening met licht en schaduw, de bloeikalender en grondsoorten. Zo geniet u van een dynamische, levendige tuin. Het hele jaar door. U kunt bij BURO Buiten niet alleen een beplantingsplan laten maken of unieke en functionele tuinarchitectuur laten ontwikkelen, maar ook de daadwerkelijke tuinaanleg uitbesteden. Eén partij voor de realisatie van uw droomtuin.

Neem contact op

Bruine pluim bloemen

Duurzaam beplantingsplan

BURO Buiten hergebruikt beplanting waar het kan en verplaatst bomen liever dan ze te verwijderen of te vervangen door nieuwe exemplaren. De focus op duurzaamheid is key voor een betere wereld – en dat begint al in uw eigen tuin. BURO Buiten vertaalt uw wensen feilloos in een treffend design. Bijvoorbeeld met focus op extra privacy. Met plek voor uw vaste planten en ruimte voor die boom met emotionele waarde. Altijd met de optimale zichtlijnen vanuit huis.

Neem contact op

rode bloemen in de tuin

Preferred partners

BURO Buiten werkt samen met de bevlogen hoveniers van Peter Bouw Tuinen. Een team van gepassioneerde beplantingsspecialisten buigt zich over uw tuinbeplanting. Daarmee wordt tot in detail invulling gegeven aan uw wensen rekening houdend met de mogelijkheden van de omgeving. Altijd persoonlijk aangestuurd om te garanderen dat het proces volgens schema en correct verloopt.

Neem contact op

pinus virginiana

Over

Onder leiding van tuinarchitect Peter Bouw en een samengesteld projectteam creëert BURO Buiten exclusieve tuinen en unieke buitenbelevingen met opmerkelijk design. Voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Neem contact op

Ervaar de natuur

Op een compleet eigen manier

Hortus botainicus

Natuur & architectuur

Altijd perfect in balans

Aster wit

Bijzonder design met innovatieve technieken

Doordacht en vindingrijk

Breed wandelpad

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.