Samenwerking

Optimaal genieten

Tuinarchitectuur

Tuinarchitectuur verbindt buiten en binnen. Het laat natuur en design, interieur en exterieur samensmelten tot een sfeervol geheel waarin u zich comfortabel voelt en waarin u de broodnodige rust en ruimte kunt ervaren. Iedere dag opnieuw.

Offerte
×

Design vanuit visie

Schoonheid en functionaliteit in één

Stenen muur BURO Buiten

Luxe border met zitje

Bruto Nationaal Geluk (BNG)

Buitenruimtes zijn belangrijk. Met verregaande verstedelijking en snelle levensstijlen nu zelfs meer dan ooit. Groen schept rust in al die hectiek. Ontspanning. De buitenruimte verbetert de levenskwaliteit van bewoners – het ultieme doel. Het ontwikkelen van tuinarchitectuur begint met een analyse van de omgeving. BURO Buiten brengt de ligging, zon- en schaduwkanten grondsoorten, zichtlijnen en verbanden tussen binnen en buiten nauwkeurig in kaart.

Neem contact op

Sustainability BURO BUITEN

Sustainability

Tuinarchitectuur en sustainability gaan bij BURO Buiten hand in hand. We gebruiken uitsluitend duurzame producten, hergebruiken planten en bomen waar het kan en bekijken bijvoorbeeld de mogelijkheden voor subtiele zonnepanelen. Op basis van de analyse gaat BURO Buiten met de structuur van de tuin aan de slag. We bepalen de beste looprichtingen en de ideale locaties voor bomen, planten, (overkapte) zitgedeeltes en andere functionele aspecten.

Neem contact op

Design en techniek

Design & techniek

Bij BURO Buiten maken we architectonische tuinontwerpen. We gebruiken technieken die uw tuin naar een hoger level tillen en verpakken het in verrassend design. Fraaie tuinarchitectuur dat ook aan al uw gebruiksvoorwaarden voldoet. Tijdens de styling van uw tuin vult BURO Buiten de details in. We verwerken uw persoonlijke wensen en favoriete stijl in een compleet tuinontwerp. Voor persoonlijke tuinarchitectuur met de wow-factor.

Neem contact op

Totaalpakket

Totaalpakket

BURO Buiten biedt totaalpakketten. Van de eerste schets en de invulling van het beplantingsplan door tuinarchitect Peter Bouw tot aan de uiteindelijke tuinaanleg . Eén partij voor uw droomtuin. Dat werkt wel zo prettig – en efficiënt.

Neem contact op

Vraag een offerte aan

Ervaar de natuur

Op een compleet eigen manier

Loungeset Terras

Natuur & architectuur

Altijd perfect in balans

Ontwerp strakke tuin

Bijzonder design met innovatieve technieken

Doordacht en vindingrijk

Kleurige bloementuin

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.