Tuinontwerp in Flevoland

Unieke ideeën voor iedere tuin

Tuinontwerp Flevoland

BURO Buiten is uw partner voor exclusief tuinontwerp in Flevoland. Hierbij nemen we zowel het architectonisch design als de realisatie voor u uit handen. Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor uw tuinontwerp in provincie Flevoland.

Contact opnemen
×

Totaalconcept voor uw tuin

Creatie van bijzondere buitenruimtes

Tuinarchitectuur in Flevoland

Tuinarchitectuur

Onze tuinarchitect gaat graag met u in gesprek over uw wensen. Deze wordt gecombineerd met onze visie, zodat we u een haalbaar en architectonisch plan kunnen presenteren. Wij streven naar perfecte lijnenspellen en de juiste balans tussen natuurschoon en comfort.

Tuinontwerp in Flevoland

Tuinontwerp

Van compacte tuinen aan het water tot landelijke villatuinen, iedere buitenruimte toveren we met een uniek tuinontwerp in Flevoland graag om tot een adembenemend landschap. Met focus op comfort uiteraard, zodat u ook geniet op fijne zitplekken.

Tuinaanleg in Flevoland

Tuinaanleg

Van tegels tot verlichting, planten en bomen, uiteraard denken wij na over ieder aspect. En na goedkeuring van het tuinontwerp in Flevoland, gaan we aan de slag met de realisatie. Zo verzorgen we uw kersverse droomtuin tot in de puntjes.

Kleurrijke bloemen

Tuinontwerp in Flevoland

Uniek design voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Informatie over BURO Buiten in Flevoland

Over BURO Buiten

Bij BURO Buiten zijn we gespecialiseerd in het realiseren van architectonische tuinen. Van het prachtige Lelystad tot bruisend Almere, de Noordoostpolder, Urk, Dronten en Zeewolde, waar u ook woont, wij gaan voor adembenemend tuinontwerp in Flevoland.

Over BURO Buiten

Peter Bouw in Flevoland

Over Peter Bouw

De buitenvisionair Peter Bouw is de oprichter van BURO Buiten. Hij streeft naar buitenruimtes die opvallen en die niet standaard zijn. Juist een plek waar u nooit uitgekeken raakt en waar u keer op keer weer geniet in ieder seizoen van het jaar.

Over Peter Bouw

De werkwijze van Buro Buiten in Flevoland

Werkwijze

Graag plannen we met u een brainstorm voor uw tuinontwerp in Flevoland. Zo krijgen we uw wensen helder, zodat we die kunnen vertalen naar een exclusief design. Als u tevreden bent dan gaan we over tot het realiseren van het project.

Werkwijze

De partners van BURO Buiten

Partners

Bij BURO Buiten werken we samen met preferred partners, oftewel vakspecialisten die ieder uitblinken in een bepaalde tak. Van hoveniers en stratenleggers tot elektriciens en bouwers van tuinhuizen of overkappingen, we streven graag naar kwaliteit en professionaliteit.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.