tuinaanleg-breda

Van ontwerp tot realisatie van uw nieuwe tuin in Breda

Tuinaanleg Breda

BURO Buiten is uw expert voor tuinaanleg in Breda. Geen project is te groot of te klein voor ons; wij nemen uw persoonlijke wensen mee in een op maat gemaakt tuinontwerp en realiseren uw droomtuin vlot en vakkundig. Ontdek wat tuinaanleg in Breda voor u kan betekenen en neem contact op voor vrijblijvend advies.

Contact opnemen
×

Complete service in tuinaanleg

Wij zorgen voor een totaalaanpak in alle aspecten van tuinaanleg

tuinaanleggen-in-breda

Tuinontwerp

Bij Buro Buiten zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen. Wij brengen uw ideeën en persoonlijke wensen samen met onze expertise. Samen werken wij aan de ideale tuin voor uw huis. Het tuinontwerp start met een intakegesprek. Hier wordt onder andere naar de ligging en het onderhoud van uw tuin gekeken. Zo ontwerpen wij exclusieve tuinen in allerlei verschillende stijlen. Van strakke, moderne stijlen tot aan de meer overvloedige stijlen.

aanleg-nieuwe-tuin-breda

Tuinaanleg

Bij BURO Buiten ontwikkelen we tuinen die in perfecte harmonie zijn met uw huis. Wij zorgen voor een unieke tuinbeleving volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Samen met onze zorgvuldig gekozen partners zorgen wij dat uw tuin tot in de kleinste details wordt aangelegd. Van de beplanting en bestrating tot het aanleggen van luxe zwemvijvers en het bouwen van overkappingen.

verlichting-tuin-aanleg-breda

Lichtplan

Naast tuinaanleg verzorgen wij ook de verlichting van uw tuin. Onze op maat gemaakte lichtplannen zorgen voor de perfecte verlichting, benadrukken de mooiste elementen van uw tuin en verlichten op speelse wijze paden en routes. Wij bezoeken u graag om uw tuin te bekijken of kunnen op afstand werken met door u aangeleverde foto’s en video’s.

tuinaanleg-buro-buiten-breda

Tuinaanleg in Breda

Onze tuinaanlegservice is volledig aangepast aan de behoeften van particuliere klanten en bedrijven betrokken bij stadsontwikkeling en landschapsarchitectuur.

Over BURO Buiten

Kwaliteit, innovatie en persoonlijke service staan bij BURO Buiten centraal. Elk project, groot of klein, wordt met maatwerk benaderd. Wij stemmen onze diensten af op uw persoonlijke wensen en de specifieke kenmerken van uw tuin. Samen creëren wij een tuin die uw verwachtingen overtreft en een uitbreiding is voor uw woning.

Over BURO Buiten

over-Peter-Bouw-tuinaanleg-breda

Over Peter Bouw

Peter Bouw, de oprichter van BURO Buiten, is een vooraanstaand innovator in tuinontwerp, bekend om zijn functionele en visuele aanpak. Zijn projecten, die regelmatig op televisie worden getoond, verrijken de leefomgeving van onze klanten aanzienlijk.

Over Peter Bouw

werkwijze-van-tuin-aanleg-breda

Werkwijze

Een bezoek aan uw woning in Breda is een belangrijke stap voor ons ontwerpproces. Dit geeft ons de mogelijkheid om een tuin te ontwerpen die volledig aansluit bij uw wensen en de unieke aspecten van uw locatie, resulterend in een ontwerp dat persoonlijk en harmonieus is.

Werkwijze

Partners-voor-tuinaanleg-in-breda

Partners

De kracht van samenwerking staat centraal bij BURO Buiten. Voor uw tuinaanleg in Breda werken we samen met een team van deskundige partners. Onze architecten en specialisten zorgen gezamenlijk voor een inspirerende realisatie van uw tuinproject. Altijd met een scherp oog voor kwaliteit en duurzaamheid.

Partners

Vraag een offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Groene tuin in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie verlichte borders

Bijzonder design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Design buitenverlichting

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.