Partners BURO BUITEN

Alle disciplines verenigd

Partners

Om uw droomtuin te realiseren werkt BURO BUITEN samen met preferred partners. Stuk voor stuk echte professionals met ieder een eigen vakgebied, persoonlijk aangestuurd door Peter Bouw en een gedelegeerd projectmanager. Zo zorgen we altijd voor het beste eindresultaat.

Contact
×

Team

Met kennis, passie en toewijding

Exterieur

Exterieur

BURO BUITEN stelt voor ieder project een team samen van de juiste specialisten. U kunt hierbij denken aan grondwerkers en hoveniers, timmerlieden en elektriciens, beregeningsspecialisten en ga zo maar door.

Interieur

Interieur

BURO BUITEN werkt ook graag samen met interieurarchitecten om het binnen- en buitenverblijf écht samen te laten smelten in één harmonieus geheel. Zo hebben wij diverse samenwerkingen gedaan met ontwerpstudio Grand&Johnson. Heeft u een eigen interieurdesigner? Breng ons gerust in contact met uw eigen partij. 

Management

Management

BURO BUITEN kent een platte structuur. Alle disciplines worden tegelijkertijd aangestuurd. Overzicht en regie in eigen hand. Op die manier realiseren we uw droomtuin volgens ontwerp, op tijd en met de nodige flexibiliteit.

Van schets tot oplevering

Zorgeloos door het gehele traject

Peter Bouw portret

Peter Bouw

Het team van preferred partners staat onder leiding van BURO BUITEN-oprichter Peter Bouw. Peter is tuinarchitect en zorgt er samen met een projectmanager voor dat uw droomtuin gerealiseerd wordt. Tot in de kleinste details.

Peter Bouw

Architectuur en ontwerp

Architectuur & ontwerp

Samen met onze partners op het gebied van bouwkunde, veiligheid, infrastructuur en onderhoud creëert BURO BUITEN een exclusieve tuinarchitectuur waar u nog jaren van kunt genieten. Iedere dag opnieuw.

Tuin laten ontwerpen

Tuinaanleg en ontwerp

Tuinaanleg & renovatie

BURO BUITEN neemt ook de realisatie van het tuinontwerp voor u uit handen. Een eigen uitvoerende tak bestaande uit specialisten die zich keer op keer bewezen hebben zorgt voor een feilloze aanleg of renovatie. Gegarandeerd.

Tuinaanleg

Werkwijze BURO BUITEN

Werkwijze

BURO BUITEN ontzorgt u volledig. We vormen één aanspreekpunt tijdens het gehele traject. Van de eerste schets tot aan de daadwerkelijke aanleg door ons team van ervaren vakmensen. Dat werkt wel zo prettig.

Werkwijze

Vraag offerte aan

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.