groene-gevels-amsterdam

Natuur in het stadsleven samenbrengen

Groene Gevels Amsterdam

BURO Buiten is uw deskundige partner voor groene gevels in Amsterdam. Wij bieden unieke, op maat gemaakte ontwerpen aan die uw gevels laten veranderen naar bloeiende verticale tuinen. Bent u benieuwd naar wat groene gevels voor uw omgeving in Amsterdam kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een deskundig advies en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Contact opnemen
×

Gespecialiseerde service voor ontwerp en realisatie van groene gevels

Beleef het hele jaar door de voordelen van uw eigen stukje natuur.

Groene-gevels-laten-ontwerpen

Tuinontwerp

Bij BURO Buiten hebben we een passie voor het ontwerpen van unieke tuinen, ongeacht de omvang. Wij brengen uw ideeën samen met onze deskundige kennis om een esthetisch aantrekkelijke en functionele groene gevel te creëren. Laat ons uw visie voor een groene gevel in Amsterdam tot leven brengen en geniet van een groener en frisser stadsgezicht.

groene-gevel-ontwerpen

Daktuin

Met jarenlange ervaring in het ontwerpen van groene gevels zijn wij bij BURO Buiten uw perfecte partner in Amsterdam. Of u nu een appartement, kantoor of een ander type gebouw heeft, wij zetten ons in om uw ruimte te transformeren in een levend kunstwerk. Wij nemen elk aspect van het ontwerp tot aan de realisatie in handen, en zorgen voor een prachtige, onderhoudsvriendelijke groene gevel.

verticale-tuin-amsterdam

Verticale Tuinen

Groene gevels, ofwel verticale tuinen, winnen snel aan populariteit, vooral in stedelijke gebieden zoals Amsterdam. Deze groene gevels zijn niet alleen visueel verbluffend, maar bieden ook praktische voordelen zoals natuurlijke isolatie en verbetering van de luchtkwaliteit. Ze vormen een essentieel onderdeel van moderne stadsvergroening. Ons team bij BURO Buiten heeft de expertise om uw gevel om te vormen tot een functioneel en esthetisch hoogtepunt van uw gebouw.

groene-gevels-buro-buiten-amsterdam

Groene gevels in Amsterdam

BURO Buiten staat bekend om zijn op maat gemaakte groene gevels, geschikt voor zowel particulieren als zakelijke projecten in stadsontwikkeling. Elke groene gevel die we ontwerpen in Amsterdam is uniek, met een focus op duurzaamheid en biodiversiteit.

Over-Buro-Buiten-groene-gevel-amsterdam

Over BURO Buiten

Of u nu een groot kantoor of een bescheiden woonruimte heeft, BURO Buiten biedt creatieve en duurzame oplossingen voor groene gevels in Amsterdam. Elk project wordt met zorg en aandacht behandeld, waarbij uw wensen en de karakteristieken van het gebouw centraal staan.

Over BURO Buiten

over-Peter-Bouw-in-hoofdstad

Over Peter Bouw

Peter Bouw van BURO Buiten is een visionair in tuin- en landschapsontwerp. Zijn innovatieve benadering en oog voor detail maken van elk project een succes. Zijn groene gevelontwerpen verbeteren niet alleen de leefomgeving, maar zijn ook een statement van moderne, duurzame architectuur.

Over Peter Bouw

werkwijze-buro-buiten-in-hoofdstad

Onze Werkwijze

Onze aanpak begint met een persoonlijk bezoek aan uw locatie in Amsterdam. Dit stelt ons in staat om uw specifieke behoeften te begrijpen en een groene gevel te ontwerpen die uw ruimte compleet verandert.

Werkwijze

Partners-buro-buiten-in-hoofdstad

Partners

We werken samen met een netwerk van specialisten om uw project in Amsterdam tot een succes te maken. Van ontwerp tot realisatie, ons team zorgt voor een deskundige en soepele uitvoering.

Partners

Vraag een offerte aan

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.