Tuinontwerp Weesp

Een exclusieve tuin met een uniek en comfortabel ontwerp

Tuinontwerp Weesp

BURO Buiten is de specialist voor uw tuinontwerp in Weesp. Wij realiseren luxe villatuinen, comfortabele stadstuinen en alles daar tussenin. Zo krijgt u een unieke buitenruimte. Al uw wensen nemen wij mee in het tuinontwerp. Zo geniet u van een combinatie van exclusiviteit en comfort voor tuinontwerp in Weesp.

Contact opnemen
×

Van villatuin tot stadstuin

Comfortabel en sfeervol van tuinontwerp tot realisatie

Tuinarchitect in Noord-Holland

Tuinontwerp

Het ontwerpen en realiseren van unieke tuinen is ons specialisme. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Alles wordt afgestemd op basis van uw wensen en behoeften. Altijd al een zwemvijver gewild of een veranda? Wij ontwerpen het voor u en zodat u een perfecte balans ervaart tussen comfort en natuurschoon.

Tuinontwerp in Noord-Holland

Architectuur

Bij Buro Buiten hebben we ook oog voor de tuinarchitectuur. We creëren mooie lijnenspellen en een vlekkeloze overgang tussen binnen en buiten. We doen er alles aan om van uw tuinontwerp in Weesp uw thuis te maken.

Tuintaanleg Weesp

Tuinaanleg

Naast het ontwerpen van uw droomtuin, schakelt u Buro Buiten ook in voor de realisatie ervan. Onze specialisten in Weesp voeren uw tuinontwerp tot in perfectie uit. Wat uw wens of droom ook is, wij brengen ze tot werkelijkheid.

Kleurrijke bloemen

Tuinontwerp in Weesp

Uniek tuindesign voor particulieren, planologisch adviseurs en stadsontwikkelaars

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

BURO Buiten heeft al vele jaren ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen. We doen ons uiterste best om design en comfort met elkaar in balans te brengen. Uw tuinontwerp in Weesp zal zo precies aansluiten op uw wensen.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

Peter Bouw is de oprichter van BURO Buiten. Als van jongs af aan is hij een buitenvisionair. Met zijn ontwerpbureau en hoveniersbedrijf is hij gedreven de beste designs te realiseren. Het is zijn doel om iedere droomtuin tot een werkelijkheid te maken.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

Voordat we uw tuinontwerp in Weesp kunnen realiseren plannen we eerst een gesprek met u in. Hierin gaan we brainstormen en doen een omgevingsanalyse. Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een conceptversie van het tuinontwerp. Nadat we deze met u doorgesproken hebben zetten we de laatste puntjes op de i en kan de realisatie van de droomtuin beginnen.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

BURO Buiten werkt samen met partners. We zetten specialisten in om samen de beste resultaten neer te zetten. Denk aan grondwerkers, hoveniers of elektriciens. We staan garant voor de hoogste kwaliteit. Een exclusief tuinontwerp in Weesp wordt zo binnen een mum van tijd een werkelijkheid.

Over partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.