lichtplan-amsterdam

Geniet van sfeervolle avonden in Amsterdam

Lichtplan Amsterdam

BURO Buiten, uw expert in lichtplannen, biedt zijn diensten aan in heel Amsterdam. We streven ernaar elke tuin, van gezellige binnenplaatsen tot uitgestrekte tuinen, te voorzien van perfect op elkaar afgestemde verlichting. Of u nu op zoek bent naar subtiele accenten of een complete verlichtingsopzet, ons team staat voor u klaar met professioneel advies en ondersteuning bij het selecteren van het juiste lichtplan.

Contact opnemen
×

Volledige service voor lichtontwerp en implementatie

Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie zorgen wij ervoor dat uw lichtplan zowel functioneel als een prachtige toevoeging aan uw tuin is.

lichtplan-van-BURO-Buiten-in-amsterdam

Tuinverlichting

De juiste verlichting van uw tuin is ook belangrijk voor de uitstraling van uw tuin. Onze ontwerpers zetten zich volledig in om verlichting naadloos aan te brengen in uw tuinontwerp. Vooral voor gebruik tijdens de avond. Wij stellen persoonlijke lichtplannen op die compleet aansluiten bij de unieke eigenschappen van uw tuin in Drenthe.

Lichtplan-door-BURO-Buiten-amsterdam

Lichtplan

Een effectief lichtplan is de sleutel tot het transformeren van elke buitenruimte. Bij BURO Buiten begrijpen we dat elke tuin uniek is en verdienen specifieke overwegingen als het gaat om verlichting. Ons team van ontwerpers benadert elk project met een frisse blik, ontwikkelt op maat gemaakte lichtplannen die naadloos aansluiten bij de specifieke kenmerken en behoeften van uw tuin in Amsterdam.

Duurzame-licht-installatie-in-amsterdam

Duurzame uitvoering

Duurzaamheid is een sleutelaspect van onze werkwijze. Na uw goedkeuring van het ontwerp beginnen we met de implementatie van uw lichtplan, gebruikmakend van energiezuinige oplossingen zoals LED-verlichting en zonne-energie lampen, wat zowel het milieu als uw portemonnee ten goede komt.

lichtplan-in-amsterdam

Lichtplan in Amsterdam

BURO Buiten biedt exclusieve lichtoplossingen voor zowel particulieren als professionals in stadsontwikkeling en landschapsarchitectuur, met het doel om sfeervolle en functionele buitenruimtes te creëren.

Over-BURO-Buiten-voor-lichtplan-in-amsterdam

Over BURO Buiten

In Amsterdam is BURO Buiten uw partner voor het transformeren van elke tuin, groot of klein, naar een schitterend verlichte ruimte. Onze benadering is persoonlijk en klantgericht, waarbij we uw wensen koppelen aan onze creativiteit en technische expertise.

Over BURO Buiten

Over-Peter-Bouw-in-amsterdam

Over Peter Bouw

Peter Bouw, de drijvende kracht achter BURO Buiten, is een toonaangevende tuinontwerper wiens vernieuwende aanpak van lichtplannen uw buitenervaring aanzienlijk verrijkt, zoals vaak te zien is op televisie.

Over Peter Bouw

Werkwijze-van-BURO-Buiten-in-amsterdam

Onze werkwijze

We starten met een persoonlijk bezoek aan uw locatie in Amsterdam om uw wensen te doorgronden. Uw voorkeuren worden vertaald in een verlichtingsontwerp dat we met onze kennis en ervaring tot leven brengen.

Werkwijze

Partners-van-BURO-Buiten-in-amsterdam

Partners

Door samen te werken met een netwerk van gespecialiseerde partners zorgen we voor een naadloze realisatie van uw lichtplan in Amsterdam, ondersteund door onze deskundige architecten en elektriciens.

Partners

Vraag offerte aan

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.