tuinverlichting-maastricht

Beleef sfeervolle avonden

Tuinverlichting Maastricht

BURO Buiten is uw expert in tuinverlichting in Maastricht en omgeving. Wij zetten elke tuin om tot een mooiere en comfortabelere plek met de ideale verlichting. Van knusse stadstuinen tot ruime villatuinen, benader ons voor uw tuinverlichting in Maastricht.

Contact opnemen
×

Compleet aanbod voor lichtontwerp en uitvoering

Geniet het hele jaar door van een unieke sfeer

Tuinverlichting-in-maastricht-centrum

Tuinverlichting

Bij BURO Buiten hebben we een passie voor het ontwerpen van tuinen, met een focus op verlichting. ’s Avonds creëert verlichting een unieke sfeer in uw tuin. Voor tuinverlichting in Maastricht stellen we een persoonlijk lichtplan samen, helemaal naar uw wens.

Lichtplan-maastricht

Lichtplan

Er zijn eindeloze mogelijkheden voor uw lichtplan. We bezoeken u graag in Maastricht om uw voorkeuren te bespreken. We streven naar de juiste balans in uw tuin, zowel tijdens de schemering als in de avond, zodat u langer van uw buitenruimte kunt genieten.

Duurzame-installatie-in-maastricht

Duurzame realisatie

Na uw goedkeuring van het lichtplan, beginnen we met de implementatie van uw tuinverlichting in Maastricht. We kiezen voor duurzame oplossingen zoals tijd gestuurde lampen en zonne-energie lantaarns en wij zorgen voor een efficiënte uitvoering.

Tuinverlichting-BURO-Buiten-verlichting-maastricht

Tuinverlichting in Maastricht

Exclusieve tuinverlichting voor zowel particulieren als professionals in stadsontwikkeling

Over-BURO-Buiten-in-maastricht

Over BURO Buiten

BURO Buiten staat bekend om haar exclusieve tuinontwerpen in de ruimste zin van het woord. Of u nu uw gehele tuin een facelift wilt geven of enkel op zoek bent naar tuinverlichting in Almere, onze architecten staat voor u klaar. Ideaal om ’s avonds gezelligheid te creëren.

Over BURO Buiten

Over-Peter-Bouw-in-maastricht

Over Peter Bouw

Peter Bouw, een visionair op het gebied van buitenruimtes, is de oprichter van BURO Buiten. Zijn architectonische ontwerpen worden regelmatig op televisie vertoond. Hij begrijpt als geen ander hoe belangrijk de juiste verlichting is om maximaal van uw tuin te genieten, op elk moment van de dag.

Over Peter Bouw

Werkwijze-van-BURO-Buiten-in-maastricht

Onze werkwijze

We komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren en onze ideeën te delen. Samen streven we naar een gebalanceerd concept voor tuinverlichting in Almere. Zodra u tevreden bent, gaan we over tot de realisatie van het lichtplan.

Werkwijze

Partners-van-BURO-Buiten-in-maastricht

Partners

Bij BURO Buiten werken we samen met geselecteerde partners, elk specialist in hun vakgebied. Uw tuinarchitect ontwerpt een op maat gemaakt lichtplan, terwijl onze ervaren elektriciens zorgen voor de realisatie van uw tuinverlichting in Almere.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Ervaar-de-natuur-maastricht

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.