Daktuin-rotterdam

Voor unieke buitenervaringen op jouw dakterras

Daktuin Rotterdam

BURO Buiten is dé expert als het gaat om daktuinen in Rotterdam. Ongeacht of uw dak klein of groot is, wij ontwerpen op maat gemaakte ontwerpen die uw buitenruimte verfijnt. Ontdek wat uw daktuin in Rotterdam kan worden door contact met ons op te nemen.

Contact opnemen
×

Complete service voor daktuinontwerp en realisatie

Geniet het hele jaar van uw dakterras

daktuin-ontwerp-rotterdam

Tuinontwerp

Buro Buiten is dé specialist als het gaat om tuin ontwerpen. Ongeacht hoe groot of klein uw tuin is. Wij brengen uw persoonlijke wensen in kaart en combineren die met onze expertise op het gebied van ontwerpen. Ontdek wat uw mogelijkheden zijn en laat uw droomtuin ontwerpen.

daktuin-centrum-rotterdam

Daktuin

Buro Buiten is gespecialiseerd in het ontwerpen van daktuinen. Heeft u bijvoorbeeld een penthouse in de havenstad of een dakterras die aangepakt moet worden? Dan kunnen wij u helpen met het ontwerpen en realiseren van uw nieuwe daktuin.

groene-gevels-rotterdam

Groene gevels

Verticale tuinen hebben veel populariteit gekregen in de afgelopen jaren. Groene gevels zorgen namelijk voor een prachtige uitstraling en een koeler huis, omdat de zon niet meer direct op de gevel staat. Een groene gevel is dus multifunctioneel. Laat nu uw nieuwe groene gevel aanleggen.

daktuinen-rotterdam

Over BURO Buiten

BURO Buiten is uw veelzijdige partner voor tuinontwerp. Van gezellige zitjes tot prachtige landschappen, buitenverlichting in Amsterdam is ook een van onze kerncompetenties.

Over BURO Buiten

Over-Peter-Bouw-rotterdam-daktuinen

Over Peter Bouw

U heeft wellicht al kennisgemaakt met de ontwerpen van BURO Buiten op televisie. Oprichter Peter Bouw, een echte expert op het gebied van buitenruimtes, begrijpt hoe goed ontworpen buitenverlichting bijdraagt aan comfort en esthetiek.

Over Peter Bouw

Werkwijze-Buro-Buiten-rotterdam-daktuinen

Werkwijze

We bezoeken u graag om een op maat gemaakt lichtontwerp te bespreken. Zo zorgen we ervoor dat de buitenverlichting in Amsterdam volledig voldoet aan uw wensen. We overwegen het hergebruik van bestaande lichtbronnen en voegen indien nodig nieuwe elementen toe.

Werkwijze

Partner-Buro-Buiten-rotterdam-daktuinen

Partners

Bij BURO Buiten werken we samen met geselecteerde partners. Onze tuinarchitecten zorgen voor een gedetailleerd lichtontwerp, terwijl onze ervaren elektriciens de uitvoering verzorgen. Zo garanderen we topkwaliteit in elk aspect van uw buitenverlichting in Amsterdam.

Partners

Vraag een offerte aan

Daktuin in Rotterdam

Exclusieve daktuinen voor particulieren, maar ook professionals in stadsontwikkeling en landschapsarchitectuur

Daktuin-in-rotterdam

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.