Tuinarchitect Almere

Rust, schoonheid & unieke lijnenspellen

Tuinarchitect Almere

BURO Buiten is uw tuinarchitect in Almere en omgeving. En daarbij zetten we graag een stapje extra, want naast een uniek ontwerp nemen we ook de realisatie op ons. Wij gaan voor een bijzondere tuin die tot in de kleinste puntjes geperfectioneerd is. Van grote villatuinen tot knusse stadstuinen, bij ons kunt u terecht voor uitzonderlijke designs.

Contact opnemen
×

Totaalpakket

Voor harmonie in uw tuin

Tuinarchitect in Almere

Tuinarchitectuur

BURO Buiten zet graag uw visie en wensen om tot een creatief hoogstandje. Een design waarbij perfecte lijnenspellen centraal staan en waarbij we zorgen voor balans, rust en schoonheid in uw tuin. De beste combinatie tussen comfort en natuurschoon.

Tuinontwerp in Almere

Tuinontwerp

Onze tuinarchitect in Almere begint graag met een inventarisatie van de tuin, zodat we waar mogelijk planten kunnen hergebruiken. Met focus op natuur, looppaden en fijne zitplekken maken we vervolgens een eerste schets. Een buitenomgeving als verlengstuk van uw woonhuis.

Tuinaanleg in Almere

Tuinaanleg

Uw architectonische droomtuin leggen we ook voor u aan. Ons gespecialiseerd projectteam brengt het tuinontwerp tot werkelijkheid en voor u het weet kunt u genieten in uw unieke buitenomgeving.

Kleurrijke bloemen

Tuinarchitect in Almere

Speciale tuinontwerpen voor particulieren, planologisch adviseurs en stadsontwikkelaars

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

BURO Buiten biedt de beste tuinarchitectuur in Almere, die we perfect afstemmen op uw wensen. Buitenruimtes zoals u ze nog niet eerder heeft gezien. Doordat we door de jaren heen al veel tuinen hebben ontworpen, weten we precies wat aanslaat. Tuinarchitectuur vanuit een heldere visie.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

Peter Bouw is de grondlegger van BURO Buiten. Hij is een ware buitenvisionair die regelmatig zijn ideeën op tv deelt. Van stijlvolle architectuur tot opvallende details, geen idee is hem te gek.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

Onze tuinarchitect in Almere gaat met u het gesprek aan om uw wensen helder te krijgen en om te zetten in een uitvoerbaar concept. We finetunen het design naar aanleiding van een eerste feedbackronde en gaan dan aan de slag met de realisatie.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

Bij BURO Buiten zetten we in op preferred partners. We hebben een hechte samenwerking met experts die ieder hun eigen specialiteit hebben. De juiste persoon op de juiste plek, van ervaren hoveniers tot stratenleggers en elektriciens, aan alles is gedacht.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.