Tuinarchitect in Bergen

Unieke lijnenspellen en balans

Tuinarchitect Bergen

BURO Buiten is uw tuinarchitect in Bergen en omgeving. Zowel grote als kleine tuinen toveren we graag om tot een paradijs waar u zich elke dag weer thuis voelt. Een droomconcept in ieder seizoen. Neem contact met ons op voor uw tuindesign.

Contact opnemen
×

Totaalpakket voor uw tuin

Ontwerp en realisatie in één

Tuinarchitectuur-in-Bergen

Tuinarchitectuur

Met BURO Buiten gaat u voor exclusieve tuinarchitectuur in Bergen. We leggen focus op krachtige lijnenspellen, zodat uw tuin een verlengstuk van het huis wordt. Een plek waar comfort en natuurschoon centraal staan, iedere dag weer.

Tuinontwerp-in-Bergen

Tuinontwerp

Uw wensen combineren we met onze visie om tot een uniek tuinontwerp te komen. Onze tuinarchitect in Bergen houdt hierbij rekening met elementen uit uw huidige tuin die hergebruikt kunnen worden. Dit wordt gecombineerd met nieuwe tuinelementen.

Tuinaanleg-in-Bergen

Tuinaanleg

Als onze tuinarchitect in Bergen het architectonisch plan heeft gepresenteerd, schaven we waar wenselijk nog bij. Daarna gaan we over tot de uitvoering. Zo wordt een concept werkelijkheid en geniet u binnen de kortste keren van uw bijzondere buitenruimte.

Kleurrijke bloemen

Tuinarchitect in Bergen

Tuinontwerpen voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Over-Buro-Buiten-Bergen

Over BURO Buiten

Bij BURO Buiten streven we ernaar om de meest unieke tuinen op te leveren. Door de jaren heen hebben we al heel wat parels mogen opleveren. Onze tuinarchitect in Bergen gaat voor buitenruimtes zoals u ze nog niet eerder heeft gezien en die stralen in ieder seizoen.

Over BURO Buiten

Over-Peter-Bouw-Bergen

Over Peter Bouw

De oprichter van BURO Buiten is Peter Bouw. Mogelijk heeft u al inspirerende en architectonische tuinen van hem voorbij zien komen op tv, want daar presenteert hij ze regelmatig. Ook u geniet met een tuinarchitect in Bergen van een adembenemende tuin.

Over Peter Bouw

Werkwijze-Buro-Buiten-Bergen

Werkwijze

We starten graag met een brainstorm en een inventarisatie van uw huidige tuin. Daarvoor komt onze tuinarchitect in Bergen graag bij u langs. Na het opstellen van een architectonisch en uitvoerbaar plan, kunt u tevens op ons rekenen voor de realisatie.

Werkwijze

Partner-Buro-Buiten-Bergen

Partners

Bij BURO Buiten werken we met trots samen met preferred partners. Dit zijn stuk voor stuk professionals in een bepaald vakgebied, die de mooiste en beste resultaten weten te behalen. Van stratenleggers tot elektriciens, wij gaan voor een droomtuin op maat.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.