Tuinarchitect Noord-Holland

Unieke lijnenspellen in uw tuin

Tuinarchitect Noord-Holland

BURO Buiten is uw tuinarchitect in Noord-Holland. Wij gaan voor een exclusief ontwerp waarbij we focus leggen op unieke lijnenspellen. Zo wordt uw tuin een verlengstuk van uw huis. Neem contact met ons op voor het design van uw buitenruimte.

Contact opnemen
×

Pure schoonheid in uw droomtuin

Van ontwerp tot realisatie

Tuinarchitect in Noord-Holland

Tuinarchitectuur

Onze tuinarchitect in Noord-Holland komt graag bij u langs voor het samenstellen van een bijzonder ontwerp voor uw tuin. Na een brainstorm vertalen we uw wensen in combinatie met onze visie tot een creatief en architectonisch plan. Zo kiest u voor tuinarchitectuur op maat.

Tuinontwerp in Noord-Holland

Tuinontwerp

Kiest u voor de beste combinatie van natuurpracht en comfort? Een tuin die balans biedt en een plek wordt waar u graag wat uurtjes doorbrengt? We hebben oog voor detail en kijken welke elementen uit uw tuin we kunnen hergebruiken. Tevens voegen we nieuwe elementen toe.

Tuinaanleg Noord-Holland

Tuinaanleg

Nadat onze tuinarchitect in Noord-Holland uw design gefinetuned heeft en u tot in de puntjes tevreden bent, gaan we over tot de realisatie. Van het aanleggen van zitplekken tot het planten van bomen, we nemen alles voor u uit handen. Uw droomtuin wordt werkelijkheid.

Kleurrijke bloemen

Tuinarchitect in Noord-Holland

Tuinontwerpen voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

Van Amsterdam, Haarlem en Hilversum tot Alkmaar, Amstelveen, Purmerend, Zaandam en Hoofddorp, we hebben door de jaren heen al heel wat prachtige tuinen mogen realiseren. Van knusse stadstuinen tot ruimtelijke en landelijke tuinen, u kunt bij ons terecht, of u nu in een grote stad woont of in een knus dorpje.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

De buitenvisionair Peter Bouw is de oprichter van BURO Buiten. Hij hecht veel waarde aan architectonische tuinen waarin de focus ligt op balans. Krachtige lijnenspellen, veel natuurpracht en comfortabele zitplekken is wat u mag verwachten. Exclusieve tuinarchitectuur in Noord-Holland waar veel mensen blij van worden.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

We starten met een brainstorm voor uw tuin in Noord-Holland. We vertalen uw wensen naar tuinarchitectuur van het hoogste niveau en gaan door totdat u tevreden bent. Het concrete design wordt vervolgens door ons gerealiseerd.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

Kwaliteit staat bij BURO Buiten hoog in het vaandel. We werken daarom samen met preferred partners met ieder hun eigen specialisme. Zo garanderen we op ieder gebied van de tuinaanleg de hoogste kwaliteit. Kies met ons voor tuinarchitectuur en realisatie op het hoogste niveau voor uw tuin in Noord-Holland.

Partners

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.