tuinontwerp aalsmeer header

Exclusiviteit in uw tuindesign

Tuinontwerp Aalsmeer

BURO Buiten is uw partner voor tuinontwerp in Aalsmeer. We combineren uw wensen met onze heldere visie en gaan voor een architectonische buitenruimte als verlengstuk van uw huis. Spreekt dit u aan? Neem contact met ons op voor tuinontwerp in Aalsmeer.

Contact opnemen
×

Totaalconcept met ontwerp en aanleg

Voor grote en kleine tuinen

Tuinarchitectuur in Aalsmeer

Tuinarchitectuur

Een compacte stadstuin, landelijke villatuin of een tuintje aan het water, met ons tuinontwerp in Aalsmeer streven we altijd naar de perfecte combinatie tussen comfort en natuurschoon. Onze tuinarchitect zorgt voor een uitvoerbaar plan.

Tuinontwerp in Aalsmeer

Tuinontwerp

Graag zorgen we ervoor dat uw kersverse tuin naadloos aansluit bij uw wensen. Of meer dan dat zelfs, want we presenteren u graag ideeën waar u misschien zelf niet aan gedacht had. Met focus op perfecte lijnenspelen creëren we een exclusief tuinontwerp in Aalsmeer.

Tuinaanleg in Aalsmeer

Tuinaanleg

Uw tuinontwerp in Aalsmeer blijft niet bij een plan, want na het finetunen gaan we over tot de realisatie van het concept. U kunt op ons rekenen voor professionele uitvoering, zodat uw droomontwerp werkelijkheid wordt.

Kleurrijke bloemen

Tuinontwerp in Aalsmeer

Uniek design voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Informatie over Buro Buiten in Aalsmeer

Over BURO Buiten

Bij BURO Buiten hebben we al heel wat prachtige tuinen mogen realiseren en steeds weer zoeken we naar manieren om de tuin perfect vorm te geven en aan te laten sluiten op uw wensen. Dit met oog voor het grote geheel, alsook voor details.

Over BURO Buiten

Peter Bouw in Aalsmeer

Over Peter Bouw

BURO Buiten is opgericht door Peter Bouw. Hij is een echte buitenvisionair die zijn kijk op tuinarchitectuur geregeld op tv deelt. Mogelijk heeft u zijn inspirerende projecten al eens gezien. Hij weet als geen ander hoe een comfortabele tuin bijdraagt aan levensgeluk.

Over Peter Bouw

De werkwijze van BURO Buiten in Aalsmeer

Werkwijze

Graag plannen we met u een brainstorm waarin we uw wensen helder krijgen. Daar voegen we een vleugje van onze visie aan toe. Door dit te combineren komen we tot een uniek tuinontwerp in Aalsmeer, dat we vervolgens professioneel realiseren.

Werkwijze

De partners van BURO Buiten

Partners

Bij BURO Buiten hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom werken we graag samen met preferred partners, die ieder specialist zijn in hun eigen vakgebied. Zo weten we altijd de beste professional op de juiste plek te zetten.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.