Tuinontwerp in Waalre

Unieke en gebalanceerde designs

Tuinontwerp Waalre

BURO Buiten is uw partner voor exclusief tuinontwerp in Waalre. We toveren uw grote villatuin of compacte landelijke tuin om tot een unieke buitenomgeving waar u zich iedere dag weer thuis voelt. Meer weten? Neem contact op voor uw tuinontwerp in Waalre.

Contact opnemen
×

Totaalconcept met ontwerp en realisatie

Voor een sfeervol geheel

Tuinarchitectuur in Waalre

Tuinarchitectuur

Onze tuinarchitect gaat graag met u in gesprek over uw wensen. Die vertalen we in combinatie met onze visie naar een architectonisch plan. Waar mogelijk hergebruiken we elementen uit uw huidige tuin. Ook voegen we nieuwe elementen toe.

Tuinontwerp in Waalre

Tuinontwerp

Een buitenruimte als verlengstuk van uw binnenruimte, daar focussen we op met ons tuinontwerp in Waalre. Dit komt tot uiting door krachtige lijnenspellen, waarbij natuurschoon en comfort perfect in balans zijn, ieder seizoen weer.

Tuinaanleg van BURO Buiten in Waalre

Tuinaanleg

Uw tuinontwerp in Waalre blijft niet bij een idee, want BURO Buiten neemt ook de realisatie voor u uit handen. Van het aanleggen van bomen, planten, tegels en verlichting tot het creëren van een vijver of wellness in de tuin, we verzorgen het allemaal.

Kleurrijke bloemen

Tuinontwerp in Waalre

Uniek design voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Informatie BURO Buiten Waalre

Over BURO Buiten

Bij BURO Buiten streven we ernaar om uw buitenruimte om te toveren in een exclusieve droomtuin. We geven uw tuin perfect vorm op basis van uw wensen en onze ervaring. Zo gaat u voor een plek waar u dagelijks weer geluk ervaart.

Over BURO Buiten

Peter Bouw in Waalre

Over Peter Bouw

De oprichter van BURO Buiten is Peter Bouw. Hij is een buitenvisionair die als geen ander oog heeft voor zowel het grote geheel als details. Regelmatig komen zijn inspirerende ontwerpen op tv voorbij, dus die heeft u mogelijk al eens gezien.

Over Peter Bouw

De werkwijze BURO Buiten Waalre

Werkwijze

Graag starten we met een brainstorm waarin we uw wensen naar voren halen. We kijken naar nieuwe en herbruikbare elementen in uw tuin en presenteren u een concept. Nadat u tevreden bent gaan we over tot de realisatie.

Werkwijze

De partners van BURO Buiten

Partners

Vakmanschap staat bij BURO Buiten hoog in het vaandel. Wij werken graag samen met preferred partners, die ieder hun eigen specialiteit hebben. Van hoveniers tot stratenmakers en elektriciens, zo streven wij naar de hoogste kwaliteit op ieder aspect.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.