tuinverlichting-friesland

Beleef sfeervolle avonden in Friesland

Tuinverlichting Friesland

BURO Buiten, dé specialist in tuinverlichting, is actief in heel Friesland. Wij hebben als doel om elke buitenruimte, van knusse stadstuinen tot weidse villatuinen, te verrijken met perfect op elkaar afgestemde verlichting. Voor subtiele accenten of een omvangrijke lichtopstelling, ons team biedt deskundig advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste tuinverlichting.

Contact opnemen
×

Allesomvattende service voor lichtontwerp en uitvoering

We bieden een complete service van ontwerp tot realisatie, zodat uw tuinverlichting zowel functioneel is als een mooie aanvulling op uw tuin.

Tuinverlichting-van-BURO-Buiten-in-friesland

Tuinverlichting

Bij BURO Buiten zijn we overtuigd van de meerwaarde van goede verlichting voor elke tuin. Ons team van ontwerpers creëert met passie verlichtingsplannen die verlichting centraal stellen, vooral tijdens de avonden. We ontwikkelen op maat gemaakte lichtplannen die perfect aansluiten bij uw tuin in Friesland.

Lichtplan-van-BURO-Buiten-friesland

Lichtplan

Geen enkele tuin is hetzelfde, daarom bieden wij een brede keuze aan opties voor uw lichtplan. Of het nu gaat om het belichten van paden, het benadrukken van specifieke planten of het scheppen van een uitnodigende sfeer voor als u bezoek ontvangt in de avonden. Wij bieden professioneel advies en presenteren de ideale verlichtingsopties voor uw tuin.

Duurzame-installatie-in-friesland

Duurzame uitvoering

Duurzaamheid staat centraal in onze aanpak. Na goedkeuring van het ontwerp starten we met de uitvoering van uw tuinverlichting. Dit doen wij met gebruik van energiezuinige oplossingen zoals LED-verlichting en zonne-energie lampen. Dit draagt bij aan zowel het milieu als uw portemonnee op lange termijn.

tuinverlichting-in-friesland

Tuinverlichting in Friesland

BURO Buiten levert unieke tuinverlichtingsoplossingen voor zowel particuliere tuinbezitters als professionals betrokken bij stadsontwikkeling en landschapsarchitectuur, met het doel sfeervolle en praktische buitenruimtes te creëren.

Over BURO Buiten

In Friesland is BURO Buiten uw partner voor het realiseren van elke tuin, ongeacht de omvang, naar een prachtig verlichte omgeving. Onze persoonlijke en klantgerichte benadering combineert uw wensen met onze creativiteit en technische kennis.

Over BURO Buiten

Over-Peter-Bouw-in-friesland

Over Peter Bouw

Peter Bouw is het brein achter BURO Buiten. Peter is een vooraanstaand tuinontwerper wiens innovatieve benadering van tuinverlichting uw buitenbeleving aanzienlijk verbetert, zoals vaak getoond op televisie.

Over Peter Bouw

Werkwijze-van-BURO-Buiten-in-friesland

Onze werkwijze

We beginnen met een bezoek aan uw locatie in Friesland om uw wensen te begrijpen. Wij zetten uw wensen om in een lichtontwerp. Samen met onze kennis en ervaring realiseren wij de tuin naar uw persoonlijke wensen.

Werkwijze

Partners-van-BURO-Buiten-in-friesland

Partners

Onze samenwerking met een netwerk van deskundige partners zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van uw tuinverlichtingsproject in Friesland, ondersteund door onze ervaren architecten en elektriciens.

Partners

Vraag offerte aan

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.