Tuinontwerp Utrecht

Unieke ontwerpen voor een comfortabele tuin

Tuinontwerp Utrecht

BURO Buiten is uw partner voor tuinontwerp in Utrecht. We creëren unieke buitenruimtes, van groene villatuinen tot compacte dakterrassen, eventueel afgewerkt met zwemvijver en patio. Volledig afgestemd op uw wensen en ruimte, een tuin waarin u zich thuis voelt.

Contact
×

Van villatuin tot stadstuin

Ontwerp & realisatie voor een sfeervol geheel

Tuinontwerpen Utrecht

Tuinontwerp

BURO Buiten is specialist op het gebied van tuinontwerp. In Utrecht richten we uw tuin helemaal naar uw smaak in. Wat dacht u van een zwemvijver, veranda of buitendouche? We bieden u de perfecte balans tussen comfort en natuurschoon.

Tuinarchitectuur Utrecht

Tuinarchitectuur

Bij het ontwerpen van een tuin vinden we architectuur belangrijk. We creëren de mooiste lijnenspellen met ideale zichtlijnen en een naadloze verbinding tussen binnen en buiten. Met onze tuinarchitectuur en tuinontwerp in Breda voelt u zich thuis in eigen tuin.

Tuinaanleg Utrecht

Tuinaanleg

BURO Buiten voert tevens de realisatie voor u uit. Zo wordt het tuinontwerp omgezet in een tastbaar geheel. Onze gespecialiseerde tuinarchitect stuurt aan om uw tuinontwerp in Breda perfect tot uitvoering te laten brengen. Een idee wordt een beleving.

Vijver met planten

Tuinontwerp in Utrecht

Exclusief design voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Tuin ontwerp in Utrecht

Over BURO Buiten

BURO Buiten heeft door de jaren heen al heel wat prachtige tuinen gerealiseerd. We streven ernaar om techniek, design en comfort in balans te brengen, zodat u een tuinontwerp in Utrecht heeft dat tot in de puntjes aansluit bij uw idealen.

Over BURO Buiten

Peter Bouw op TV

Over Peter Bouw

De oprichter van BURO Buiten is Peter Bouw. Als echte buitenvisionair wordt hij met zijn hoveniersontwerp en ontwerpbureau gedreven om de meest prachtige designs te realiseren. Een verrassend tuinontwerp in Utrecht waarvan u altijd al heeft gedroomd.

Over Peter Bouw

Werkwijze tuinontwerp Utrecht

Werkwijze

Voordat we uw tuinontwerp in Utrecht aan u presenteren, plannen we eerst een intakegesprek, brainstorm en omgevingsanalyse in. Zo krijgen we een goed beeld van de mogelijkheden en uw wensen. We ontwerpen een eerste conceptversie die we met u doorspreken. Vervolgens zetten we de puntjes op de i en starten we met de realisatie.

Werkwijze

Partners Tuinontwerp Utrecht

Partners

BURO Buiten werkt met preferred partners. Dat heeft als voordeel dat we bij alle werkzaamheden in de tuin de beste specialist kunnen inzetten. Dit aan de hoogste maatstaven, of dat nu gaat om een hovenier, grondwerker of elektricien.

Partners

Buro Buiten Tuinaanleg-Utrecht

Tuinaanleg Utrecht 

BURO Buiten is dé specialist in tuinaanleg in Utrecht. Voor ons is geen project te groot of te klein; wij verwerken uw persoonlijke voorkeuren in een uniek tuinontwerp. Hiermee brengen wij uw ideale tuin tot leven, perfect passend bij zowel de historische binnenstad als de rustige buitenwijken. Ontdek de mogelijkheden van tuinaanleg afgestemd op de unieke sfeer van de Domstad en neem vrijblijvend contact op voor advies.

Werkwijze

Buro Buiten Tuinarchitect Utrecht

Tuinarchitect Utrecht

BURO Buiten staat voor u klaar als uw tuinarchitect in Utrecht. Wij vertalen uw ideeën naar een architectonische buitenruimte, gecreëerd met onze deskundige visie en ervaring. Als u verlangt naar meer harmonie en schoonheid in uw tuin, of het nu nabij de grachten of in de groene wijken is, neem dan vooral contact met ons op.

Offerte aanvraag

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Op een compleet eigen manier

Aanzocht met planten

Natuur & architectuur

Altijd perfect in balans

Tuin met jacuzzi

Bijzonder design met innovatieve technieken

Vernuftig & sexy in één

Kleuren combinatie met groen

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.