Tuinontwerp Amsterdam

Unieke ontwerpen voor een comfortabele tuin

Tuinontwerp Utrecht

BURO BUITEN is uw partner voor tuinontwerp in Breda. We creëren unieke buitenruimtes, van groene villatuinen tot compacte dakterrassen, eventueel afgewerkt met zwemvijver en patio. Volledig afgestemd op uw wensen en ruimte, een tuin waarin u zich thuis voelt.

Contact
×

Van villatuin tot stadstuin

Ontwerp & realisatie voor een sfeervol geheel

Tuinontwerp in Amsterdam

Tuinontwerp

BURO BUITEN is specialist op het gebied van tuinontwerp. In Utrecht richten we uw tuin helemaal naar uw smaak in. Wat dacht u van een zwemvijver, veranda of buitendouche? We bieden u de perfecte balans tussen comfort en natuurschoon.

Tuinarchitectuur Amsterdam

Tuinarchitectuur

Bij het ontwerpen van een tuin vinden we architectuur belangrijk. We creëren de mooiste lijnenspellen met ideale zichtlijnen en een naadloze verbinding tussen binnen en buiten. Met onze tuinarchitectuur en tuinontwerp in Breda voelt u zich thuis in eigen tuin.

Tuinaanleg Amsterdam

Tuinaanleg

BURO BUITEN voert tevens de realisatie voor u uit. Zo wordt het tuinontwerp omgezet in een tastbaar geheel. Onze gespecialiseerde tuinarchitect stuurt aan om uw tuinontwerp in Breda perfect tot uitvoering te laten brengen. Een idee wordt een beleving.

Tuinontwerp in Utrecht

Exclusief design voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Informatie BURO BUITEN

Over BURO BUITEN

BURO BUITEN heeft door de jaren heen al heel wat prachtige tuinen gerealiseerd. We streven ernaar om techniek, design en comfort in balans te brengen, zodat u een tuinontwerp in Breda heeft dat tot in de puntjes aansluit bij uw idealen.

Over BURO BUITEN

Peter Bouw op TV

Over Peter Bouw

De oprichter van BURO BUITEN is Peter Bouw. Als echte buitenvisionair wordt hij met zijn hoveniersontwerp en ontwerpbureau gedreven om de meest prachtige designs te realiseren. Een verrassend tuinontwerp in Breda waarvan u altijd al heeft gedroomd.

Over Peter Bouw

De werkwijze BURO BUITEN

Werkwijze

Voordat we uw tuinontwerp in Breda aan u presenteren, plannen we eerst een intakegesprek, brainstorm en omgevingsanalyse in. Zo krijgen we een goed beeld van de mogelijkheden en uw wensen. We ontwerpen een eerste conceptversie die we met u doorspreken. Vervolgens zetten we de puntjes op de i en starten we met de realisatie.

Werkwijze

De partners van

Partners

BURO BUITEN werkt met preferred partners. Dat heeft als voordeel dat we bij alle werkzaamheden in de tuin de beste specialist kunnen inzetten. Dit aan de hoogste maatstaven, of dat nu gaat om een hovenier, grondwerker of elektricien.

Partners

Ervaar de natuur

Op een compleet eigen manier

Natuur & architectuur

Altijd perfect in balans

Bijzonder design met innovatieve technieken

Vernuftig & sexy in één

Vraag offerte aan

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.