Tuinarchitect Zwolle

Rust en schoonheid in uw tuin

Tuinarchitect Zwolle

BURO Buiten is uw tuinarchitect in Zwolle en omgeving. We vertalen uw wensen naar een architectonisch plan, die we vanuit onze visie en ervaring perfect kunnen samenstellen. Neem contact met ons op als u extra rust en schoonheid in uw eigen tuin wilt creëren.

Contact opnemen
×

Exclusieve en adembenemende buitenruimte

Totaalpakket voor design en aanleg

Tuinarchitect in Zwolle

Tuinarchitectuur

Met tuinarchitectuur van BURO Buiten gaat u voor die prachtige tuin in Zwolle. Een plek in de natuur als verlengstuk van uw huis. Dit met focus op sterke lijnenspellen. Fijne zitjes waar u weg kunt dromen en waar u met plezier urenlang door wilt brengen. De beste combinatie van natuurschoon en comfort.

Tuinontwerp in Zwolle

Tuinontwerp

Onze tuinarchitect in Zwolle komt graag bij u langs voor een inventarisatie van uw tuin. We kijken welke elementen we kunnen hergebruiken en waar we nieuwe planten, looppaden en verlichting kunnen toevoegen. We gaan altijd voor een hoogstandje, of dat nu gaat om compacte stadstuinen of gigantische villatuinen.

Tuinaanleg Zwolle

Tuinaanleg

Nadat een technisch uitvoerbaar concept is neergezet en u tot in de puntjes tevreden bent over het design, gaan we over tot de realisatie. Zo wordt het architectonisch plan tastbaar. Voor u het weet geniet u in uw kersverse tuin.

Kleurrijke bloemen

Tuinarchitect in Zwolle

Tuinontwerpen voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

De voorgaande jaren hebben we bij BURO Buiten al heel wat prachtige tuinen mogen realiseren. Wij weten als geen ander hoe een comfortabele buitenruimte bij kan dragen aan geluk en rust in het hoofd. Ervaar het zelf en kies voor een tuindesign vanuit een heldere visie.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

De grondlegger van BURO Buiten is de buitenvisionair Peter Bouw. Regelmatig is hij op tv om de meest exclusieve projecten te showen. Zijn ontwerpen blinken uit in creativiteit, waarbij de buitenomgeving een verlengstuk wordt van binnenshuis.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

Graag komt onze tuinarchitect in Zwolle bij u langs om een inventarisatie te maken van uw tuin. Samen gaan we brainstormen om zo tot een uniek design te komen. Uiteraard met oog voor detail. Nadat u tevreden bent gaan we over tot de uitvoering.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

We hechten bij BURO Buiten veel waarde aan kwaliteit en daarom zetten we in op preferred partners die voldoen aan de hoogste maatstaven. Daardoor weten we zeker dat de juiste specialist op de goede plek werkt. Denk aan stratenleggers, elektriciens en hoveniers. We gaan voor het beste resultaat voor uw tuin in Zwolle.

Partners

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.