Tuinarchitect Zwolle

Natuurlijke harmonie en schoonheid in uw tuin

Tuinarchitect Zwolle

BURO Buiten is er voor u als uw tuinarchitect in Zwolle. Wij vertalen uw ideeën naar een architectonische creatie, ontwikkeld met onze deskundigheid en ervaring. Voor het ontwerpen van een meer harmonische tuin, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen
×

Elegante en verfijnde buitenruimtes

Een compleet pakket voor ontwerp en realisatie

Tuinarchitect in Zwolle

Tuinarchitectuur

Ontdek de elegante tuinarchitectuur van BURO Buiten in Zwolle. Maak een natuurlijk element als uitbreiding van uw woning, gekarakteriseerd door doordachte lijnenspellen. Samen met ons kunt u genieten van comfortabele zitplekken en de perfecte mix van natuurlijke schoonheid en ontspanning.

Tuinontwerp in Zwolle

Tuinontwerp

Onze tuinarchitect in Zwolle bezoekt u graag voor een eerste blik in uw tuin. We bepalen samen welke elementen behouden blijven en waar nieuwe beplanting, paden en verlichting wenselijk zijn. Ons doel is om, ongeacht de grootte van uw tuin, een voortreffelijk ontwerp te realiseren. Het tuinontwerp stemmen we af totdat u volledig tevreden bent. Daarna gaan we over tot de realisatie van uw nieuwe tuin.

Tuinaanleg Zwolle

Tuinaanleg

Nadat een technisch uitvoerbaar concept is neergezet en u tot in de puntjes tevreden bent over het design, gaan we over tot de realisatie. Zo wordt het architectonisch plan tastbaar. Voor u het weet geniet u in uw kersverse tuin.

Kleurrijke bloemen

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

Buro Buiten heeft al tal van indrukwekkende tuinen gerealiseerd. We begrijpen het belang van een zorgvuldig ontworpen buitenruimte voor uw welzijn. Kies voor een tuinontwerp van BURO Buiten, waar visie en vakmanschap samenkomen.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

Peter Bouw, de visionaire oprichter van BURO Buiten, is een expert in tuindesign. Zijn creatieve ontwerpen zijn al vaak getoond op televisie. Daarnaast zijn de ontwerpen van Peter echte uitbreidingen van het interieur.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

Onze tuinarchitect in Zwolle komt graag bij u over de vloer voor een gedetailleerde bespreking van uw tuin. Wij combineren uw wensen met onze expertise om een uniek tuinontwerp te creëren. Na uw goedkeuring voeren wij het ontwerp nauwkeurig en stap voor stap uit.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

BURO Buiten staat voor kwaliteit. Daarom werken wij samen met geselecteerde partners. Of het nu gaat om bestrating, waterpartijen of tuinverlichting. Onze specialisten en partners realiseren uw droomtuin in Zwolle.

Partners

Vraag offerte aan

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.