tuinontwerp alkmaar header

Heldere visie voor uw tuincreatie

Tuinontwerp Alkmaar

BURO Buiten is uw partner voor tuinontwerp in Alkmaar en omgeving. Hierbij combineren we uw wensen met onze visie, om tot het mooiste design te komen. Daarnaast verzorgen we ook de realisatie.

Contact
×

Bijzonder design voor uw tuin

Van ontwerp tot realisatie

Tuinontwerp in Alkmaar

Tuinontwerp

We verzorgen graag tot in de puntjes uw tuinontwerp in Alkmaar. Hierbij leggen we focus op uw wensen. Dit combineren we met onze heldere visie op design en balans, zodat we tot mooie lijnenspellen komen. Tuinelementen die perfect op elkaar aansluiten.

Tuinarchitectuur Alkmaar

Tuinarchitectuur

We zorgen voor een naadloze verbinding van uw buitenruimte op uw binnenruimte. Of dat nu om een knusse stadstuin, een dakterras of een landelijke villatuin gaat. Van comfortabele looppaden tot groen natuurschoon, natuurlijk afgewerkt met fijne zitplekken.

Tuinaanleg Alkmaar

Tuinaanleg

Ook de aanleg van de tuin kunt u aan ons overlaten. We stellen een projectteam op maat samen, om het tuinontwerp om te zetten in werkelijkheid. Voor u het weet geniet u in uw frisse tuin. U voelt zich er zeker thuis.

Water tussen de planten

Tuinontwerp in Alkmaar

Exclusief design voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Informatie BURO BUITEN

Over BURO Buiten

Balans aanbrengen in uw tuin staat bij BURO Buiten. Graag ontwerpen we tuinen vanuit een heldere visie. Hierbij gaat we voor compleet maatwerk. We vertalen uw dromen tot een uniek tuinontwerp in Alkmaar.

Over BURO Buiten

Peter Bouw op TV

Over Peter Bouw

Buitenvisionair Peter Bouw heeft BURO Buiten opgericht. Mogelijk heeft u hem al eens op televisie gespot, waar hij diverse tuinontwerpen presenteert. Hij weet als geen ander hoe een comfortabele tuin bij kan dragen aan geluk en ontspanning.

Over Peter Bouw

De werkwijze BURO BUITEN

Werkwijze

Bij BURO Buiten zetten we graag de juiste vakspecialist op de beste plek. Daarom werken we met preferred partners die stuk voor stuk expertise hebben in een eigen gebied. Van hovenier tot elektricien tot stratenlegger, zo gaan we voor het beste resultaat.

Werkwijze

De partners van

Partners

Bij BURO Buiten werken we samen met preferred partners. Het voordeel is dat ieder specialist is in een bepaald vakgebied, zodat u altijd kiest voor het beste van het beste. Partners worden aangestuurd door uw tuinarchitect in Amersfoort.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Op een compleet eigen manier

Binnekomst met planten

Natuur & architectuur

Altijd perfect in balans

Tuin met jacuzzi

Bijzonder design met innovatieve technieken

Vernuftig & sexy in één

Kleurige planten gecombineerd met groen

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.