Peter Bouw Eigenaar BURO BUITEN

Buitenvisionair & tuinarchitect

Peter Bouw

Als grondlegger en drijvende kracht achter BURO Buiten heeft Peter Bouw maar één doel: een unieke buitenbeleving creëren waarin de mens centraal staat en die uw persoonlijkheid feilloos reflecteert. Ongeacht uw stijl of wensen.

Contact
×

Visie

The sky is the limit

Verbinding

verbinding

Buiten is het vervolg op binnen. U wilt er genieten. Ontspannen. Leven. Daarom zorgt Peter voor een sterke verbinding tussen uw interieur en uw exterieur. Zodat u zich zowel binnen als buiten écht thuis kunt voelen.

Mogelijkheden

Mogelijkheden

De lat hoog leggen. Een nieuwe standaard in de tuinarchitectuur ontwikkelen. Maar vooral: alle mogelijkheden benutten om die echte wauw-factor te creëren in een tuin die past bij u en uw omgeving. Daar gaat het om.

Vakmanschap

Vakmanschap

Vakmanschap leidt tot een een succesvol eindresultaat tot in de kleinste details. Daarom stuurt Peter persoonlijk een team van zorgvuldig geselecteerde professionals in diverse disciplines aan om uw droomtuin te verwezenlijken.

Peter Bouw van Peter Bouw Tuinen

Peter Bouw

Createur van exclusieve buitendomeinen

Tuinarchitectuur hoog niveau

Tuinarchitectuur

Peter Bouw is tuinarchitect. Met zijn unieke tuinarchitectuur creëert hij prijswinnende buitenbelevingen in binnen- en buitenland. Functioneel én stijlvol. Van complete stadstuinen tot de kleinere dakterrassen.

Over Tuinarchitectuur

Werkwijze BURO BUITEN

Werkwijze

U kunt direct een architectonisch tuinontwerp laten maken, maar ook eerst een oriënterende brainstormsessie plannen waarin Peter uw wensen inventariseert, u inspireert met pakkende voorbeelden en uw mogelijkheden schetst.

Werkwijze

Partners van BURO BUITEN

partners

Samen met preferred partners brengt Peter uw droomtuin tot leven. Door zelf de regie in handen te houden worden alle werkzaamheden op tijd en precies volgens plan uitgevoerd.

partners

Ontwerp en aanleg

Ontwerp & aanleg

Met architectonische ontwerpen, een slim beplantingsplan en een strak georganiseerde tuinaanleg tilt Peter Bouw uw tuin naar een hoger level. Altijd ontworpen vanuit een visie en gerealiseerd met duurzame producten en materialen.

Tuin laten ontwerpen

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.