Tuinontwerp Amsterdam

Unieke ontwerpen voor een exclusieve en comfortabele tuin

Tuinontwerp Zeist

BURO Buiten is uw partner voor uw tuinontwerpen in Zeist. We ontwerpen en realiseren unieke buitenruimtes, van comfortabele stadstuinen tot luxe villatuinen. Dit doen we helemaal afgestemd op uw wensen en stijl, zodat u zich comfortabel voelt in uw tuin.

Contact
×

Van villatuin tot stadstuin

Ontwerp & realisatie voor een comfortabel en sfeervol geheel

Tuinarchitect in Zeist

Tuinontwerp

BURO Buiten heeft de juiste expertise en is daarmee uw specialist op het gebied van exclusieve tuinontwerpen. In Zeist richten we uw tuin helemaal in naar uw smaak. Wat dacht u van een buitendouche, veranda of zwemvijver? We bieden u de perfecte balans tussen natuurschoon en comfort.

Tuinontwerp in Zeist

Architectuur

Bij het ontwerpen van een tuin vinden wij architectuur belangrijk. We ontwerpen de mooiste lijnenspellen met ideale zichtlijnen en een naadloze verbinding tussen binnen en buiten. Met onze tuinarchitectuur en tuinontwerp in Zeist voelt u zich helemaal thuis in uw eigen tuin.

Tuinaanleg in Zeist

Tuinaanleg

BURO Buiten ontwerpt niet alleen uw droomtuin, maar realiseert deze ook. Onze gespecialiseerde tuinarchitect stuurt aan om uw tuinontwerp in Zeist perfect te laten uitvoeren. Uw dromen worden omgezet tot uw beleving.

Water tussen de planten

Tuinontwerp in Zeist

Uniek design voor particulieren, planologisch adviseurs en stadsontwikkelaars

Informatie BURO BUITEN

Over BURO Buiten

BURO Buiten heeft al heel wat prachtige tuinen gerealiseerd. We streven ernaar om techniek, comfort en design in balans te brengen, zodat u een tuinontwerp in Zeist heeft dat precies aansluit bij uw idealen.

Over BURO Buiten

Peter Bouw op TV

Over Peter Bouw

Peter Bouw is de oprichter van BURO Buiten. Als echte buitenvisionair wordt hij met zijn ontwerpbureau en hoveniersontwerp gedreven om de mooiste designs te realiseren. Een exclusief tuinontwerp in Zeist waarvan u altijd al heeft gedroomd.

Over Peter Bouw

De werkwijze BURO BUITEN

Werkwijze

Voordat we uw tuinontwerp in Zeist aan u tentoonstellen, plannen we eerst een intakegesprek, brainstorm en omgevingsanalyse in. Aan de hand daarvan krijgen we een goed beeld van uw wensen en de mogelijkheden. We ontwerpen een eerste conceptversie die we met u doorspreken. Vervolgens zetten we de laatste puntjes op de i en gaan we starten met de realisatie.

Werkwijze

De partners van

Partners

BURO Buiten werkt met preffered partners. Daardoor kunnen we bij alle werkzaamheden in de tuin de beste specialist inzetten. Dit aan de hoogste maatstaven, of het nu gaat om een grondwerker, hovenier of elektricien. Zo realiseren wij uw exclusieve droomtuin aan de hand van uw tuinontwerp Zeist.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Op een compleet eigen manier

Binnenkomst met platen

Natuur & architectuur

Altijd perfect in balans

Tuin met jacuzzi

Bijzonder design met innovatieve technieken

Vernuftig & sexy in één

Kleuren combinate

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.