beregening-utrecht

Voor een gezonde en mooi tuin

Beregening Utrecht

BURO Buiten is uw expert in beregening in Utrecht. U kunt bij Buro Buiten terecht voor professionele beregeningssystemen. Deze worden compleet afgestemd op de eigenschappen van uw tuin en op uw persoonlijke wensen. Alles om een mooie en gezonde tuin te realiseren gedurende het hele jaar.

Contact opnemen
×

Volledige dienstverlening voor beregeningsinstallaties

Een groene en gezonde tuin, het hele jaar door

Tuinberegening

Tuinberegening

Bij BURO Buiten realiseren wij beregeningsinstallaties die het hele jaar door zorgen dat uw tuin zo groen en gezond mogelijk blijft. Het onderhoud van uw tuin kan soms een uitdaging zijn. Of u nu een kleinere of grotere tuin heeft. Tuinberegening is een uitkomst die u helpt om uw tuin zo mooi mogelijk te houden.

Tuinontwerp-utrecht

Tuinontwerp

Wij komen graag naar u in Utrecht voor een persoonlijk tuinontwerp. We combineren uw wensen met onze expertise in tuindesign om samen een perfect tuinontwerp te maken. Een tuinberegeningsinstallatie kan vervolgens ook meegenomen worden in het ontwerp om zo aan al uw wensen te voldoen.

Beplantingsplan-utrecht

Beplantingsplan

Wilt u uw tuin voorzien van een nieuwe variatie aan planten? Dat kan bij Buro Buiten. Wij zijn experts in het creëren van harmonie in buitenruimtes. Zo wordt er in een beplantingsplan bepaald waar welke planten geplant of gezaaid moeten worden. Ontdek uw mogelijkheden!

Tuinberegening-utrecht

Over BURO Buiten

BURO Buiten is uw veelzijdige partner voor tuinontwerp. Van gezellige zitjes tot prachtige landschappen, buitenverlichting in Amsterdam is ook een van onze kerncompetenties.

Over BURO Buiten

over-peter-bouw-utrecht

Over Peter Bouw

U heeft wellicht al kennisgemaakt met de ontwerpen van BURO Buiten op televisie. Oprichter Peter Bouw, een echte expert op het gebied van buitenruimtes, begrijpt hoe goed ontworpen buitenverlichting bijdraagt aan comfort en esthetiek.

Over Peter Bouw

werkwijze-utrecht

Werkwijze

We bezoeken u graag om een op maat gemaakt lichtontwerp te bespreken. Zo zorgen we ervoor dat de buitenverlichting in Amsterdam volledig voldoet aan uw wensen. We overwegen het hergebruik van bestaande lichtbronnen en voegen indien nodig nieuwe elementen toe.

Werkwijze

partners-utrecht

Partners

Bij BURO Buiten werken we samen met geselecteerde partners. Onze tuinarchitecten zorgen voor een gedetailleerd lichtontwerp, terwijl onze ervaren elektriciens de uitvoering verzorgen. Zo garanderen we topkwaliteit in elk aspect van uw buitenverlichting in Amsterdam.

Partners

Vraag een offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Ervaar de natuur-utrecht

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.