Tuinarchitect Barneveld

Harmonieuze tuinelementen

Tuinarchitect Maastricht

BURO Buiten is dé tuinarchitect in Maastricht en de omliggende regio. We brengen uw ideeën en onze expertise samen om een op maat gemaakt tuinontwerp te realiseren. Droomt u van een unieke tuin? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen
×

Compleet aanbod voor een bijzondere buitenruimte

Van concept tot uitvoering

Tuinarchitectuur

Kies voor BURO Buiten voor onderscheidende tuinarchitectuur in Maastricht. Of uw tuin nu groot of klein is, we ontwerpen een buitenruimte die naadloos aansluit op uw interieur, waarbij harmonie centraal staat.

tuinontwerp-maastricht

Tuinontwerp

Of het nu gaat om het hergebruik van bomen en planten, nieuw aangelegde paden, comfortabele zitplaatsen of zelfs een jacuzzi of sauna, we zorgen ervoor dat het tuinontwerp volledig aan uw wensen voldoet.

Tuinaanleg

Naast tuinarchitectuur in Maastricht, kunt u ook rekenen op onze expertise in tuinaanleg. We brengen het ontwerp tot leven, met een focus op esthetiek en functionaliteit, zodat u dagelijks kunt genieten van een oase van rust.

tuin laten ontwerpen maastricht

Tuinarchitect in Maastricht

Tuinconcepten voor particulieren, stadsplanners en planologische adviseurs.

Over BURO Buiten

BURO Buiten is trots op de diverse tuinen die we in de loop der jaren hebben gerealiseerd. Voor exclusieve tuinarchitectuur in Maastricht, vertrouw op onze creatieve aanpak en ervaring.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw

Peter Bouw, de visionaire oprichter van BURO Buiten, begrijpt het belang van een tuin als bron van welzijn en rust. Zijn ontwerpen hebben wellicht al eens de aandacht getrokken op televisie.

Over Peter Bouw

Werkwijze

Het is essentieel dat de tuin volledig is afgestemd op uw voorkeuren, verrijkt met onze architectonische inzichten. We organiseren een brainstormsessie, ontwikkelen een ontwerp en passen dit aan tot u volledig tevreden bent. Vervolgens brengen we uw droomtuin tot leven.

Werkwijze

Partners

Kwaliteit is een kernwaarde voor BURO Buiten. We werken samen met geselecteerde partners, elk met hun eigen expertise, om te zorgen voor het beste resultaat in elke fase van uw tuinproject. 

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.